Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei! Fusese cerută de soție acum câteva zile

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Cristina Cioran și tatăl copilului ei are parte de o răsturnare de 180 de grade. La doar câteva zile după ce a fost cerută de soție, actrița și partenerul ei, Alex Dobrescu, nu mai formează un cuplu, potrivit Spynews.

Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu!
Cristina Cioran s-a despărțit de tatăl copilului ei, Alex Dobrescu!

Vestea care a șocat showbizul românesc a venit după ce iubitul vedetei a scris un mesaj bizar, care a ridicat multe semne de întrebare.

Alex Dobrescu a distribuit un clip video în care apare Cristina Cioran. Pe rețele de socializare, iubitul vedetei menționează: „A se viziona video cu o precizare: sunt fostul iubit al Cristinei Cioran", a scris Alex Dobrescu. 

S-au despărțit Cristina Cioran și tatăl copilului ei?

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au un copil îmrepună
Cristina Cioran și Alex Dobrescu au un copil îmrepună

Mesajul lui Alex a agitat imediat apele în mediul online. Deși părea greu de crezut, Cristina Cioran a dezvăluit ulterior că cei doi au luat o pauză, deși se iubesc în continuare.

Se mai întâmplă, suntem într-o pauză, așa cum poate fi orice cuplu!, a precizat vedeta pentru Prima TV.

Vestea e într-adevăr șocantă. Cei doi au împreună o fetiță de 1 an, iar în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 20 octombrie, Alex Dobrescu o ceruse de soție pe Cristina Cioran. 

Cristina Cioran fusese cerută în căsătorie pe 20 octombrie

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori.

Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran, la un moment dat.

Ce crede Cristina Cioran despre căsătorie?

Cristina Cioran (45 de ani)
Cristina Cioran (45 de ani)

Nu mai era niciun secret că Alex Dobrescu și-ar fi dorit nespus să o vadă pe Cristina Cioran în rochie de mireasă. Actrița a menționat în trecut că nici nu vrea să audă de căsătorie. Totodată, vedeta consideră că dragostea nu are nevoie de acte pentru a-și demonstra intensitatea! 

El vrea, el își dorește..Bietul mă cere de fiecare dată când are ocazia. Eu nu… de multe ori m-a cerut, peste 15. Nu văd sensul. Nu mă interesează. Nu mi-e frică. Dar nu mă interesează. Eu i-am zis „Da”, nu îți imagina că i-am zis „Nu”. Dar da, fără să mergem mai departe.

Suntem ca și căsătoriți, suntem atât de legați în momentul ăsta. Ne trăim viața așa cum e, cât e bine, bine, dacă nu mai e bine încercăm să reparăm o dată, de două, maxim de trei ori.”, declara actrița. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net