Cristina Cioran a vărsat lacrimi de crocodil! Cât de des își vizitează fetița fostul logodnic vedetei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (45 de ani) și Alex Dobrescu (38 de ani) s-au iubit cu patimă timp de doi ani și patru luni. Din cauza tensiunilor care s-au format între ei, cei doi au decis să se despartă, chiar dacă o au împreună pe micuța Ema. Contactat de Click!, afaceristul ne-a declarat că are foarte multă grijă să nu își neglijeze fetița.

Neînțelegerile și tensiunile care apăreau de la o zi la alta și-au spus cuvântul în relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Cei doi au rămas într-o relație de prietenie de dragul fiicei lor, care acum locuiește cu fosta prezentatoarea TV.

Citește și: Cristina Cioran, în lacrimi, în mijlocul străzii! Scandal monstru cu fostul iubit. Alex Dobrescu a vrut să cheme poliția

Fostul logodnic al actriței ne-a mărturisit detalii despre activitatea pe care o are cu Ema și cât de des o vizitează, dată fiind situația separării dintre ei.

„Pe Ema și pe băiatul meu îi văd în fiecare zi, chiar dacă am un program foarte încărcat și mai sunt zile în care trebuie să alerg pentru afacerile mele, sunt plecat din țară sau poate prin vacanță. Eu nu uit de copiii mei și tot timpul îmi fac timp de ei.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Click!.

Alex Dobrescu a avut un final de an apoteotic, căci de Revelion s-a bucurat de compania prietenilor pe care îi are de ani de zile și cu care s-a distrat așa cum știu ei mai bine. Au sărbătorit pe cinste Anul Nou.

„Am petrecut pe opulență în noaptea dintre ani, în stil faraonic, alături de mai mulți amici. Am fost în trei locații diferite. Toată petrecerea pentru mine a durat 48 de ore încontinuu, nu m-am oprit o oră din distracție. A fost foarte frumos, o atmosferă de vis pentru că am avut oameni faini lângă mine. Îmi doresc de la anul care a venit multă liniște sufletească, copiii mei, băiatul și fata, să fie sănătoși și fericiți, iar afacerile să îmi meargă bine.”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Click!.

Cristina Cioran a vărsat lacrimi de crocodlil!

Fosta prezentatoare de televiziune și-a deschis sufletul într-un interviu televizat și a povestit unei țări întregi care a fost factorul declanșator ce a dus la ruptura dintre ea și tatăl copilului ei.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.

Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare.”, a spus Cristina Cioran.

„A încercat de multe ori să mă oprească, până când și-a dat seama că nu mai are sens, dar nu mă putea întoarce nimeni și nimic înapoi. S-a ajuns la niște certuri complet degeaba și când se ajunge la nimic îți dai seama că e gata. Bineînțeles, sunt și alte multe detalii pe care nu le pot discuta, dar s-a dus. A fost greu, dar a trecut. Faptul că el își dorește să ne împăcăm, e prea târziu.”, a mai spus Cristina Cioran.

Click! spune

Cristina Cioran a devenit cunoscută și apreciată de o țară întreagă datorită profesiei sale de actriță. Vedeta a moderat diferite emisiuni de televiziune, a jucat în diferite telenovele de succes din România și a participat la diverse proiecte artistice care au fost iubite de public. Însă, chiar dacă a avut mereu succes pe partea profesională, Cristina nu poate spune acest lucru și pe cea sentimentală, căci s-a despărțit și de Alex, tatăl fiicei sale.

Cristina Cioran a jucat în filmele „Furia” (regia Radu Muntean), „Uncrowned heart”, „Sliding dice” (regia John Riley, John Ketchum), „Margo” (regia lui Ioan Carmazan), „Numai iubirea” (serial) – rolul Laurei şi alte filme de scurt metraj, dar şi în piesa de teatru musical „AN DIE MUSIK”, co-producţie Anglia – România, regia Pip Simmons. Plus de asta, a participat la festivalurile de teatru de la Avignon, Berlin, Amsterdam şi Rotterdam.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net