Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Decizia radicală luată de fostul iubit, Alex Dobrescu

Ultima actualizare:

Continuă să iasă scântei după despărțirea dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu. Fosta prezentatoare de la Acces Direct trece prin momente tensionate după ce fostul ei partener a făcut o mutare complet neașteptată.

Lovitură dură pentru Cristina Cioran. Fostul iubit, Alex Dobrescu, a făcut un pas complet neașteptat
Lovitură dură pentru Cristina Cioran. Fostul iubit, Alex Dobrescu, a făcut un pas complet neașteptat

Finalul de an e plin de turbulențe pentru Cristina Cioran, după ce tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, i-a interzis să mai apară public cu micuța Ema.

Deși fusese cerută în căsătorie și urma să facă pasul cel mare alături de Alex Dobrescu, lucrurile au luat o întorsătură de 180 de grade pentru Cristina Cioran. Despărțirea a fost una zgomotoasă, iar scandalul pare să persiste în continuare. Mai mult, în mijlocul războiului se află acum și fiica lor.

După ce Cristina a planificat o vacanță în străinătate cu Ema, iar designer-ul i-a interzis micuței să părăsească țara fără el, fostul iubit al actriței a mutat din nou pe tabla de șah. De această dată, interdicția e una de lungă durată.

Cristina Cioran, interdicție primită de la Alex Dobrescu. O implică pe fiica ei

Alex Dobresc nu-i mai dă voie vedetei de televiziune să o aibă alături pe micuța Ema în proiectele pe care le pregătește pe viitor. Nici în cadrul emisiunilor TV, blondina nu va putea să apară alături de cea mică. Cel mai probabil, această „sancțiune” va exista până când copilul celor doi va împlini 18 ani.

„Aici nu se pune problema. Este ce mi-am dorit (n.r. fetița). Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii.

Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă. Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată.

Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni”, a povestit Cristina Cioran, pentru Ego.ro.

Ema, fiica lui Alex Dobrescu și a Cristinei Cioran, are vârsta de 1 an și jumătate. Fetița s-a născut pe 18 iulie 2021. Vă reamintim că creatorul de modă mai are și un fiu, Noel, dintr-o relație anterioară.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal pe stradă

A fost o toamnă foarte agitată pentru Cristina Cioran și fostul ei iubit. La scurt timp după ce s-au logodit, actrița și Alex Dobrescu au surprins pe toată lumea și s-au despărțit. Blondina a confirmat vestea separării și s-a mutat alături de mama ei.

După mai multe răfuieli, chiar înainte de sărbători, cei doi au oferit un alt episod plin de scântei. În acel incident, actrița a început să plângă, iar Alex Dobrescu a amenințat-o cu poliția. Nu a fost clar de la ce a pornit conflicul din 14 decembrie, dar momentul a fost unul gălăgios.

Trebuie amintit și faptul că, în luna noiembrie, fosta prezentatoare TV l-a acuzat de șantaj și minciună pe creatorul de modă.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire... Iată ce face! Șantaj... Amenințări ... Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea... și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec... mai e puțin”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net