Cristina Cioran și fetița ei, Ema, de urgență la spital!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (44 ani) și fetița ei, Ema, de un an și jumătate, au ajuns la spital pentru că gripa le-a dat bătăi de cap iar tânăra mămică, ea fiind prima din casă care a contactat răceala, s-a speriat.

Așadar, au ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu și rămân acolo internate până la începutul săptămânii viitoare, deși micuța se simte deja bine și este în afara oricărui pericol, însă Cristina Cioran vrea să se asigure că amândouă sunt pe mâini bune.

Citește și: Cristina Cioran, în lacrimi, în mijlocul străzii! Scandal monstru cu fostul iubit. Alex Dobrescu a vrut să cheme poliția

Într-un interviu pentru Click!, simpatica vedetă ne-a povestit cum este acum, cu ce gânduri a intrat în noul an și în ce relație este cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, cu care în ultima perioadă nu s-a prea împăcat deloc și a avut diverse divergențe. Se pare că totul a intrat pe un făgaș normal în viața Cristinei Cioran, la început de 2023.

Vezi și: Iubitul Cristinei Cioran rupe tăcerea. Reacție neașteptată după declarațiile dure ale vedetei

Cristina, cu ce gânduri ai în intrat în noul an?

Uite că am intrat în noul an cu o super gripă, dar, mă rog, înainte de gripă a fost chiar o petrecere de Revelion foarte drăguță. Am intrat în noul an cu câteva dorințe și gânduri pe care sper să le pot pune în practică, de fapt, sunt sigură că le voi pune în practică! Îmi doresc să îmi realizez ce mi-am propus.

Am văzut că între timp ați ajuns și la spital, din cauza gripei, amândouă! Cum se simte Ema?

Da, suntem la spital internate cu gripă! Ema e bine acum, ne-am speriat aseară. Se simte bine acum. O să stăm în spital până luni.

Ce îți dorești în 2023 pentru tine și fetița ta, Ema?

Păi ce pot să-mi doresc pentru mine și Ema în 2023? Să fie sănătoasă! Este cea mai importantă persoană din viața mea, ca atare, îmi  doresc să fie liniștită și sănătoasă și să crească armonios și să fie fericită! În rest, toate se rezolvă, indiferent!

Vei face pace în 2023 cu tatăl Emei, de dragul fetiței voastre? Când crezi că se vor liniști apele între voi?

Apele sunt liniștite acum între noi! Am ajuns totuși la un consens. Suntem în regulă! 

Ai luat în calcul o împăcare?

Nu, nu am luat în calcul o împăcare. Nu există așa ceva! 

Cum ai vrea să fie Cristina Cioran în noul an, dacă ai putea să ne faci o descriere, te rog?

Puțin mai curajoasă, puțin mai încrezătoare și puțin mai cu acțiune, adică aș vrea să  încep să acționez pentru că gânduri sunt multe dar uite că acționez destul de greu. 

Ce proiecte noi te așteaptă la acest început de an?

Mă așteaptă un proiect, trebuie să fac un pilot acum, dar uite că m-a lovit gripa acum, dar e timp, nu e problemă. Și vor mai fi proiecte, habar nu am. Am avut o propunere pentru un proiect foarte interesant dar necesită o plecare și nu puteam face asta. 

Ai slăbit vizibil! Vei continuă să ții regim? Îți mai dorești să slăbești sau ești mulțumită de formele la care ai ajuns acum?

Acum, de Crăciun, am pus vreo 2 kilograme pentru că nu m-am oprit de la nimic. Mi-am permis, am zis că pot să mănânc ce vreau și chiar nu am ținut cont de nimic, din păcate, dar asta e. O să încep din nou regimul Nupo, o să încep din nou cu shake-urile și supele pentru că chiar îmi place forma asta și  așa vreau să fiu de acum.

Cât de mult te ajută mama ta cu Ema?

Mama mă ajută foarte mult cu Ema. Locuim în București împreună și din fericire e sănătoasă și înțelegătoare și mă ajută foarte-foarte mult.  

Ce îți dorești de acum încolo pentru fetița ta?

Îmi doresc ce își dorește orice părinte pentru copilul său. Să crească mare, frumoasă, deșteaptă, sănătoasă, să îi fie bine, să aibă noroc, să știe ce vrea de la viață. Îmi doresc să aibă imaginea masculină corectă. Adică îmi doresc să aibă o imagine masculină în viața ei, corectă. De aceea o să încerc cât pot să îi ofer această imagine, cum se va putea.

Îți faci griji pentru ceva anume? Ai intrat cu regrete în noul an?

Nu am intrat cu regrete în noul an,  nu am regrete, maxim să pot spune păreri de rău, dar nu. Este un an foarte interesant acesta, e 7, 2023, deci e un an norocos. Sper  din suflet să ne fie foarte bine. Sper să reușim să ne concentrăm mai mult, să fim sănătoși și să ne iasă proiectele.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net