Compromisul neașteptat făcut de Cristina Cioran în relația cu tatăl fiicei sale

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (45 de ani) și Alex Dobrescu (38 de ani) s-au despărțit, în urmă cu două luni, după doi ani și patru luni de iubire. De dragul fetiței lor, Ema, au ales să rămână prieteni.

Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune ne-a dezvăluit mici detalii despre perioada tulbure prin care trece acum din punct de vedere emoțional, dar și ce compromisuri face în ceea ce-l privește pe tatăl fiicei ei.

Citește și: Iubitul Cristinei Cioran rupe tăcerea. Reacție neașteptată după declarațiile dure ale vedetei

Cristina ce faci? Cum te simți în această perioadă sensibilă, din punct de vedere emoțional?

Sunt foarte bine, liniștită și bucuroasă că suntem sănătoase și că Ema se dezvoltă, crește. E așa frumos să vezi în fiecare zi că mai pune o piesa de puzzle pe masa dezvoltării ei intelectuale. E foarte deșteaptă și prezentă în tot ceea ce fac.

Click! Cum te descurci ca mamă singură?

Mă descurc foarte bine, noi două suntem foarte atașate una de cealaltă.

Cum comentezi relațiile pasagere ale lui Alex? El se interesează de copil? Ce i-a adus de Moș Crăciun?

Nu comentez, fiecare e liber să aibă relații cu cine își dorește. Nu este treaba mea cu cine se întâlnește și nici a lui cu cine mă întâlnesc eu. Uneori intrăm pe videocall și ne vedem și în persoană.

Mai vezi și: Cristina Cioran, primele declarații, după scandalul monstru cu Alex Dobrescu! L-a acuzat de șantaj

Regreți ceva anume? Crezi că te vei reîmpăca cu Alex? De ce crezi că lucrurile au degenerat atât de mult?

Nu regret absolut nimic! Am mici păreri de rău că nu sunt mai drastică uneori și mai hotărâtă. Eu nu îmi doresc o împăcare pentru că nu se mai poate reface ce s-a stricat. Fiecare înțelege ce vrea. El dorește împăcare, dar nu se poate.

Este deteriorat totul prea tare și nu se poate reface. Nu este doar o rană care se poate coase sau vindeca.

Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să crească sănătoasă și iubită de părinți și să aibă imaginea tatălui său plină de dragoste și respect, ca la rândul ei să aleagă doar prieteni și parteneri care îi pot oferi dragoste ai respect. Vreau ca Ema să aibă parte să vadă cum e dragostea adevărată pentru a putea compara.

Mai vezi și: Cristina Cioran si Alex Dobrescu s-au împăcat: „Poate în decembrie ne căsătorim”

Click! Cum au fost Sărbătorile (n.r - zilele de Crăciun) alături de fetița ta?

Foarte plăcut a fost de Sărbători pentru că am fost liniștite și sănătoase. Am fost la Constanța la mama unde merg în fiecare an, acum al doilea Crăciun cu Ema. De data asta cu final fericit, anul trecut a fost în spital, cu Covid.

Citește și: Cristina Cioran, dărâmată după despărțirea de tatăl copilului ei: „Nu am puterea să vorbesc nimic”

Click! spune

Nu cu mult timp înainte de a se separa, Cristina Cioran a fost cerută în căsătorie de afacerist. Totul părea că merge pe un făgaș normal în relația lor, însă iată că erau doar aparențe și cam atât.

După separare, cei doi s-au certat la cuțite, iar ultima decisivă pe care Alex i-a dat-o Cristinei Cioran a fost că nu mai are voie să mai apară cu fetița lor în emisiunile de televiziune sau în diferite proiecte din care vedeta o să facă parte.

Iată și: Cristina Cioran, prima apariție cu fetița ei, la un eveniment monden. Sunt absolut superbe!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!