Cristina Cioran, pusă în fața faptului împlinit! Fostul partener cere împăcarea, ea nu vrea să audă: „Sentimentele nu dispar”

Alex Dobrescu (38 de ani), fostul logodnic al Cristinei Cioran (45 de ani), încă mai speră la inima fostei prezentatoare de televiziune, chiar dacă aceasta a spus de multe ori că nu mai există cale de împăcare între ei. Contactat de Click!, afaceristul ne-a mărturisit că între el și mama copilului său încă mai sunt, din punctul său de vedere, sentimente de iubire și o posibilă speranță de reîmpăcare.

Cristina Cioran a crezut că și-a găsit sufletul pereche în sfârșit, însă se pare că s-a înșelat amarnic din cauză că anul trecut, la începutul lunii noiembrie, cei doi și-au spus adio definitiv, după doi ani de relație. Chiar dacă după separare au fost surprinși cum se certau pe stradă, ca la ușa cortului, se pare că Alex Dobrescu nu se lasă cu una cu două, în ciuda conflictelor și speră să o recucerească pe Cristina.

Citește și - Lovitură dură pentru Cristina Cioran! Decizia radicală luată de fostul iubit, Alex Dobrescu

„Cine a spus că noi doi trebuie să ne împăcăm? Noi doi nu suntem certați, deci noi doi nu avem de ce să ne împăcăm...pentru că nu suntem la cuțite așa cum am mai auzit. Între noi doi este iubire, sunt sentimente sincere la mijloc. Sentimentele nu dispar de la o zi la alta. Iubirea nu dispare atât de ușor”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Cristina Cioran exclude împăcarea

Chiar dacă insistențele lui Alex Dobrescu sunt aproape la ordinea zilei, Cristina Cioran se pare că nici nu vrea să audă de așa ceva, chiar dacă, recent, cei doi au fost surprinși într-un club de fițe din Capitală, în ipostaze apropiate.

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. A fost așa o seară zăpăcită. Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a spus Cristina Cioran pentru Cancan.ro, după ce au fost văzuți împreună.

Dragoste cu năbădăi

Cristina Cioran și Alex Dobrescu și-au spus adio din cauza tensiunilor și neînțelegerilor care erau între ei. Cei doi aveau opinii și viziuni diferite, așa că a fost doar un mic pas până la decizia lor de a pune punct relației amoroase. După ce au ales să se despartă, afaceristul s-a afișat în compania mai multor domnițe tinerele care îi bucurau sufletul, însă de care s-a și despărțit…fapt care a determinat-o pe vedetă să se distanțeze și mai mult de el.

Cristina și Alex Dobrescu au crezut că vor îmbătrâni împreună, așa că au ales să își lege destinele pe vecie,printr-un copilaș minune: o fetiță care acum are un an și jumătate și care le bucură sufletele amândurora atunci când zâmbește.

Click! spune

Cristina Cioran este o vedetă complexă! Blondina s-a făcut remarcată după ce a prezentat matinalul alături de Dan Capatos, la Antena 1, dar și după colaborările pe care le-a avut, în calitate de actriță, în teatru și film. De asemenea, Cristina a jucat, până acum, în filme precum „Furia” (regia Radu Muntean), „Uncrowned heart”, „Sliding dice” (regia John Riley, John Ketchum), „Margo” (regia lui Ioan Carmazan), „Numai iubirea” (serial) – rolul Laurei, dar şi în alte filme de scurt metraj şi piese de teatru musicalul „AN DIE MUSIK”, co-producţie Anglia – România, regia Pip Simmons.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net