Cristina Cioran știe ce va face de Paște! Alături de cine va petrece Sărbătoarea Învierii : „Voi merge…”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran (45 de ani) și omul de afaceri Alex Dobrescu (38 de ani) credeau că o să își petreacă tot restul vieții împreună. La doar un an de când s-au hotărât să formeze un cuplu, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au devenit părinții unei fetițe.

Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune ne-a mărturisit faptul că Sărbătorile Pascale le va petrece alături de mama și fiica sa, Ema (1 an și jumătate), la Constanța.

Au mai rămas doar câteva zile până la Paște, iar fiecare dintre noi își face planurile despre cum va petrece în această perioadă. Ei bine, se pare că, Cristina Cioran, s-a decis în privința acestui lucru! De Paște, aceasta va fi alături de fiica și mama sa.

Contactată de Click!, Cristina ne-a vorbit în detaliu despre această perioadă, dar și despre actuala relație pe care o are cu Alex Dobrescu, bărbatul cu care o are împreună pe micuța Ema.

„De Paște voi merge cu Ema la mama mea, la Constanța. Vom sta în familie și cam atât. Ema este foarte bine, ușor, ușor își dă drumul la vorbă, acum are limbajul ei japonezo-finlandez. În perioada asta e puțin răcită, dar sper să trecem rapid peste, să nu ajungem la spital. Cu Alex, tatăl copilului, pot zice că suntem în termeni buni, ne înțelegem bine în ceea privește copilul și ne concentrăm pe asta. De Înviere cel mai probabil o să dorm, o să stau acasă”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Despărțire fulger între Cristina Cioran și Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit la finalul anului trecut, după ce afaceristul a ales să o ceară de soție. După separare, vedeta a ales să se mute într-un apartament cu chirie, alături de fiica lor, Ema. Chiar dacă drumurile lor s-au separat, Cristina menține în continuare legătura cu Alex Dobrescu, de dragul fiicei lor. De altfel, aceștia se întâlnesc destul de des, pentru a vorbi despre educația și creșterea micuței Ema.

După despărțirea oficială, Alex Dobrescu și-a dorit să o readucă din nou pe Cristina, în brațele sale, însă blondina nu și-a mai dorit acest lucru

„Eu zic că sunt șanse mari de împăcare între mine și Cristina... și să ne căsătorim. Poate nu vara asta, poate vara viitoare o să se întâmple totul, o să vedem! Eu am iubit-o și o iubesc pe Cristina în continuare. Acum, sper să treacă peste toate greșelile mele și să fie bine. Momentan, trăim ca frații, dar încetul cu încetul, eu zic că o să se schimbe lucrurile între noi doi”, spunea Alex Dobrescu pentru Click! la începutul lunii martie.

Click! spune

Cristina Cioran a devenit mamă, pentru prima dată, pe 1 septembrie 2021. Actrița a născut-o prematur pe micuța Ema, la doar șapte luni. Astfel că, bebelușa, a fost externată din spital după o lună și jumătate, timp în care medicii au decis să o țină la incubator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net