Cristina Cioran, confesiune surprinzătoare! De ce s-a întâlnit cu Alex Dobrescu: „Încercăm pe cât se poate”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Cioran (45 de ani) și Alex Dobrescu (38 de ani) au rămas în relații bune de dragul micuței lor, Ema. Cei doi se întâlnesc destul de des, în ciuda discuțiilor aprinse care au existat după separarea lor. Contactată de Click!, fosta prezentatoare de televiziune, ne-a dezvăluit că insistențele afaceristului de a se împăca nu o înduioșează atât de tare încât să se întoarcă la el.

Cele două vedete au trăit o iubire ca în filme timp de doi ani și patru luni! Cristina Cioran și Alex Dobrescu credeau că o să îmbătrânească împreună având în vedere că au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase, iar, înainte de a se separa definitiv, Alex o ceruse pe actriță de soție. Asftel, pe cât de repede a evoluat relația lor de iubire, pe atât de repede s-a și stins flacăra lor pătimașă.

Chiar dacă au împreună un copil de crescut, pe micuța Ema, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să se despartă și să aleagă să meargă pe drumuri separate. Astfel, fosta prezentatoarea de televiziune, după ce s-a separat de Alex, s-a hotărât să se mute cu chirie alături de micuța lor și să ducă un trai liniștit.

Se pare că Alex nu acceptă deloc despărțirea, așa că afaceristul insistă, de fiecare dată când are ocazia, să o convingă pe Cristina să revină la sentimente mai bune și să se întoarcă în brațele sale.

Cea mai recentă întâlnire dintre cei doi a fost chiar de Ziua Îndrăgostiților, când au ieșit să ia masa împreună alături de alți prieteni. Alex Dobrescu a încercat atunci să o sensibilizeze cu un trandafir alb pe mama copilului său. Contactată de Click!, pentru a afla mai multe detalii, Cristina Cioran ne-a explicat totul.

„De Ziua Îndrăgostiților am ieșit în oraș cu Alex, nimic mai mult, alături de niște prieteni. Tatăl Emei (n.r – Alex Dobrescu) a vrut să își vadă fetița și să ne întâlnim în oraș pentru acest lucru.

În rest noi facem bine, Ema crește frumos și armonios, este fericită și sănătoasă iar noi ca părinți atât eu cât și Alex încercăm pe cât se poate posibil să avem o relație de prietenie pentru ca Ema, copila noastră, să poată să se dezvolte așa cum trebuie mai bine. Lucrurile, în prezent merg spre bine pentru ea. Cam asta este situația și tot ce se întâmplă între noi doi. Nimic altceva mai deosebit!”, a precizat Cristina Cioran.

Click! spune

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit din cauza neînțelegerilor și tensiunilor care se formaseră între ei. După separare, afaceristul și-a găsit imediat alinarea în brațele mai multor domnițe tinere cu care s-a afișat în public, fără a se feri de nimeni și nimic, și cu care părea extrem de fericit.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net