Cristina Cioran, de urgență la medicul estetician! Ce intervenții și-a făcut: „Mă mai ocup şi de mine”

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran a decis că a venit timpul să treacă, de urgență, pe la medicul estetician. Actrița împlinește luna viitoare 46 de ani, așa că a suportat cu stoicism câteva intervenții estetice, care i-au șters de pe chip câțiva ani buni. Transformarea este uluitoare, mai ales că actrița a dat jos și câteva kilograme bune.

Cu mai puțin de o lună înaintea zilei ei de naştere, Cristina Cioran și-a făcut un cadou bine-meritat. Simpatica actriță a decis că a venit timpul să se ocupe și de propria imagine, așa că a făcut o vizită urgentă, în aceste zile, la medicul estetician.

Cristina Cioran: „Am făcut niște intervenții finuțe să fiu mai admirată!”

Actrița se pregăteşte să aniverseze 46 de ani pe 24 iulie, prin urmare, a apelat la două tratamente estetice, menite să o întinerească cu câțiva ani.

Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine, pentru că m-am ocupat prea mult de ceilalţi, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine! Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate!”, a declarat fosta prezentatoare TV, la finalul procedurilor minim invazive.

Botox pentru ștergerea ridurilor și lifting pentru gât

Cristina a avut nevoie de ajustări la nivelul feței și al gâtului.

Întrucât pielea de sub şi din jurul ochilor este mai sensibilă, mai fragilă şi îmbătrâneşte cel mai repede, am apelat la puterea toxinei botulinice, pentru ştergerea ridurilor de la coada ochiului.

Ulterior, medicii au folosit botoxul şi pe ridurile orizontale de pe frunte şi pe cele verticale dintre sprâncene, practic, am tratat etajul superior al chipului.

Şi pentru că, de cele mai multe ori, faţa beneficiază de răsfăţ, iar zona gâtului este neglijată, am creat un efect de lifting, fără bisturiu, tot cu ajutorul botoxului.

Substanţa folosită în zona gâtului ajută la menţinere, întârziind necesitatea unor intervenţii chirurgicale. Pacienta noastră a obţinut astfel o piele mai tonifiată şi modificări subtile ale formei maxilarului şi gâtului”, a declarat Georgiana Daniela Ulmeanu, fondatoarea unei clinici estetice.

Botoxul, substanţa cu milioane de injectări pe an

Cu o creştere de 459% a numărului de injectări din 2000 până în 2022, botoxul ajută la păstrarea unei pieli tinere. Substanţa se injectează prin intermediul unui ac extrem de fin în anumiţi muşchi faciali, blocând temporar transmiterea impulsului nervos. Pentru că muşchii nu se mai contractă, liniile şi ridurile nu vor mai fi stimulate să se formeze. Pacienţii observă un chip mai luminos şi mai odihnit.

Procedura durează nici jumătate de oră, iar în unele cazuri nu este nevoie nici măcar de folosirea anesteziei locale. În general, efectele se păstrează vreme de 4 până la 6 luni. Rezultatele îşi ating potenţialul maxim după 14 zile de la procedură. Injectările cu botox pot începe în jurul vârstei de 30, ca metodă de prevenire. Odată formate, ridurile devin mai greu de tratat”, a mai declarat Georgiana Daniela Ulmeanu, fondatoarea unei clinici estetice.

Există câteva sfaturi general valabile, ce trebuie respectate după o astfel de intervenţie: în primele două ore este de preferat să se evite poziţia orizontală și să nu se apeleze la exerciţii fizice intense în următoarele 24 de ore, întrucât mişcarea excesivă poate stimula apariţia umflăturilor şi poate prelungi recuperarea. Totodată, nu este deloc recomandată expunerea la soare, la solar sau sună, pentru cel puţin o săptămână.

Specialiştii atrag atenţia că, pentru a evita obţinerea unei expresii faciale „îngheţate”, contează nu doar tehnica şi experienţa medicului, ci şi utilizarea unor mărci consacrate de toxină botulinică.

Dincolo de domeniul estetic, botoxul are nenumărate utilizări şi în scopuri terapeutice, în afecţiuni ca strabism, bruxism sau migrene cronice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net