Cristina Cioran și-a făcut planurile pentru minivacanța de 1 mai. Știe unde va merge, dar și cu cine va petrece

#Exclusiv Click!

Cristina Cioran nu își pierde speranța și crede cu tărie că totul o să fie bine în viață, după despărțirea, de anul trecut, de tatăl copilului său! Vedeta de televiziune ne-a mărturisitt că de 1 mai, Ziua Internațională a Muncii, o să meargă cu fiica sa, pe timp de zi, la o petrecere, alături de mai mulți prieteni.

Cristina Cioran (45 de ani) alege să își trăiască viața cum știe mai bine, după despărțirea de tatăl copilului, Alex Dobrescu (38 de ani). După o relație de doi ani și patru luni, cei doi, la finalul anului trecut, au ales să pună punct idilei lor amoroase și să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au împreună o fetiță. După separare, Cristina s-a mutat într-un apartament, în chirie, alături de micuța lor, iar Alex a rămas doar să o viziteze pe micuța Ema.

Contactată de Click!, Cristina Cioran, ne-a mărturisit extrem de degajată, că luni, de 1 mai, când majoritatea românilor sunt liberi, nu o să stea acasă, între patru pereți, să se gândească la problemele de zi cu zi...ci o să meargă la o petrecere, unde o să se deconecteze pentru câteva ore, în compania unor prieteni dragi.

„O să rămân în București, de 1 mai. Mă voi duce la o petrecere organizată pe timp de zi, unde pot merge și cu bebelina. La mare este mai complicat să ajung. Plus că de 1 mai este mereu aglomerat pe autostradă și pe litoral, iar vremea nu este deloc prietenoasă, este frig afară.

Nu o să fie o petrecere dedicată femeilor cu copiii, ci ne vom aduna mai mulți prieteni să ne distrăm, să vorbim, să petrecem. Așa că, fiind pe timp de zi, pot merge cu Ema. Plus că, mai vreau să mai zic un lucru! Eu fiind din Constanța nu mă atrage această nebuneală de 1 mai. Aglomerația mă deranjează cel mai tare, sincer!”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!

Cristina Cioran, liniștită și fericită

Ruptura aceasta amoroasă se pare că nu i-a fost deloc pe plac afaceristului, Alex Dobrescu pentru că după separare a încercat de mai multe ori să se împace cu femeia inimii sale, însă fără niciun rezultat. Blondina nu își mai dorește împăcarea cu bărbatul cu care are un copil

„Noi doi nu ne-am certat. Am luam o pauză doar fizică, uneori dormim seara împreună, alteori nu. Nu este o condiție să dormi împreună cu partenerul seară de seară. Asta este un lucru învechit! Noi suntem moderni, avem o relație modernă. Vorbim aproape tot  timpul pe video…știm unul de altul”, ne spunea Alex, după despărțirea de Cristina.

Click! spune

Alex și Cristina au devenit părinți în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Acum fetița este mare și voinică, iar părinții ei îi fac toate poftele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net