Cristina Cioran, transformare incredibilă! Cum a reușit să dea jos 16 kilograme: „Nu mănânc dulciuri cu zahăr”

#Exclusiv Click!

Mama unei fetițe de 2 ani, micuța Ema, Cristina Cioran și-a revenit de minune după sarcină.

Actrița și prezentatoarea TV a ținut o dietă care a ajutat-o să dea jos kilogramele nedorite și în decursul a jumătate de an a reușit să slăbească aproximativ 16 kilograme. Cristina Cioran ne-a dezvăluit astfel secretul ei pentru Click! și, deși are grijă la ce mănâncă și nu mai pune gura pe dulciuri cu zahăr, actrița a spus că nu ar putea refuza nicicând un tiramisu.

„Secretul meu este regimul pe care l-am ținut. Acum chiar am pus puțin peste limita admisă dar mă reapuc, promit. Am slăbit în jur de  16 kilograme în decurs de jumătate de an, nu cred în slăbit rapid. Voi continua cu dieta, atunci când am nevoie, de exemplu acum. Nu mănânc dulciuri cu zahăr, nu mănânc paște, încerc să evit carbohidrați. Nu cred în pofte, aș mânca orice-oricum, nu prea fac nazuri la mâncare. De exemplu, nu aș putea refuza un tiramisu!”, ne-a mărturisit Cristina Cioran.

După ce a avut o vară caldă și frumoasă, pentru Cristina Cioran se anunță noi proiecte în această toamnă. Vedeta a fost cooptată în reality show-ul  de la Antena Stars, „Mămici de pitici cu lipici”, acolo unde apare alături de fetița ei.

A rămas fără voce

Acum două zile, Cristina Cioran a trecut prin câteva emoții legate de starea ei de sănătate. Actrița a rămas fără voce și și-a întrebat urmăritorii de pe rețelele sociale dacă știu ceva remedii.

Și-a făcut cooking show

Pasionată de gătit, Cristina Cioran a decis că este momentul să își lanseze pe canalul său de youtube un show de gătit, pe care l-a denumit Kiki’s show. Cristina Cioran gătește rețete simple și gustoase și dă diverse sfaturi pentru cei care vor să îi urmeze exemplul.

Și-a dat fetița la grădiniță

Cristina Cioran a avut mari emoții pentru fetița ei în această toamnă pentru că a dat-o pe Ema la grădiniță și a mărturisit apoi că a lăsat-o acolo plângând.

„Ema este deja la grădiniță, de la prima oră a dimineții, este în grupa mică. Am dus-o astăzi dimineață de la ora 08.00. Este prima ei zi. Am mari emoții pentru ea. Am îmbrăcat-o, pentru grădiniță foarte frumos, într-o rochiță care îi stătea foarte bine pe ea. Când am plecat, am lăsat-o plângând. O să mă certe când o să crească că am abandonat-o acolo, glumesc!”, ne declara actrița pentru Click! chiar pe data de 11 septembrie.

image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor instagram jpg
cub florin salam bun png
banner aniversării copii png
banner alexia eram 2 png
banner andreea balan victor cornea png
banner nunți png
denise rifai jpg
image
actualitate.net