Ritualul cu care Ilinca Vandici își începe ziua. Nu se abate deloc de la el: „Nu mai mult de 10 minute dimineața”

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, are un ritual pe care îl practică în fiecare dimineață, înainte de a-și începe ziua. Nu crede în superstiții și nu își ghidează viața după anumite credințe din popor, ci crede în puterea divinității.

Ritualul de la care vedeta nu se abate în fiecare dimineață
Ritualul de la care vedeta nu se abate în fiecare dimineață

Anul 2023 nu a fost cel mai bun din viața prezentatoarei „Bravo, ai stil!”. S-a despărțit de tatăl copilului ei și a început un nou capitol alături de persoane importante pentru ea. Pe plan profesional nu se poate plânge, întrucât a reușit să aibă parte de tot ceea ce își dorește prin muncă proprie, dar cel mai important, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Ilinca Vandici nu crede în superstiții 

Poporul român este fruntaș la capitolul tradiții și superstiții, astfel că nu puțini sunt cei care își ghidează viața după aceste „reguli” nescrise, ce dăinuiesc încă din bătrâni. Crede, în schimb, în Dumneze și nu se dezice de puterea Lui.

„În superstiții, nu, nu sunt o tipă superstițioasă! Cred în Divinitate, cred în anumite drumuri care ne sunt create sau pe care noi le creăm înainte de a veni în viața aceasta pentru a învăța lucruri, pentru a evolua, pentru a merge mai departe! Dar nu în superstiții, mi se pare că nu facem altceva decât să ne blocăm în anumite tipare și să nu vedem pădurea în adevărata ei frumusețe!

Cred că suntem ceea ce gândim, că manifestăm ceea ce suntem! Și atunci, lucrurile care nu ne sunt menite, fără efort, vor pleca din viața noastră! Nu mai cred în lupta continuă de a încerca să obții ceva sau, dimpotrivă, de a ieși dintr-o anumită situație! Cred că viața ne-a fost dată să o trăim fără luptă, cu blândețe, cu toleranță, cu evoluție, cu greșeli, cu lecții.

Lupta face parte dintr-o altă zonă în care nu mă mai regăsesc în acest moment. Da, am avut și eu luptele mele de-a lungul timpului, dar nu mi-au făcut bine! Mi-am dat seama, ulterior, că nu mi-au făcut bine!

Atunci, am învățat din asta și am încercat să merg mai departe și să fac diferit! Întotdeauna atunci când acționezi la fel în anumite situații, rezultatul o să fie același! Dacă îți schimbi percepția și acțiunile, rezultatele se vor schimba!”, a mărturisit Ilinca Vandici, într-un interviu ego.ro.

Ritualul cu care își începe ziua 

Vedeta a descoperit starea de bine pe care i-o oferă meditație. Înainte de a pleca de acasă, în fiecare dimineață, Ilinca Vandici vorbește cu Dumnezeu prin intermediul rugăciunii și cere binecuvântarea Lui pentru toate lucrurile pe care le are de făcut în ziua respectivă.

„Nu cred în ele deloc! Nu prea mi-am ghidat viața după ele niciodată! Repet, cred în Divinitate! Prefer să îmi încep ziua cu o meditație în ultima vreme. În trecut nu intrasem în zona aceasta și nu știam, dar îmi începeam ziua cu o rugăciune și ceream binecuvântare pentru toate lucrurile pe care urma să le fac, pentru toți oamenii cu care urma să mă întâlnesc.

În zilele noastre fac asta în timpul meditației, nu mai mult de 10 minute dimineața! Cred mai tare în treburile acestea și în partea pozitivă a lucrurile. Decât să mă gândesc că am uitat ceva și nu mă întorc pentru că o să meargă rău, mai bine zic: “Doamne ajută, bine că m-am întors!

Am mai găsit ceva de făcut sau am avut un scop pentru care m-am întors din drum, să previn ceva mai neplăcut!”. Prefer să gândesc întotdeauna pozitiv și să iau partea bună și frumoasă a lucrurilor, nu să mă împământenesc în tot felul de dogme ale culturii noastre și nu numai! Vreau să îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc, fără să fiu afectată de tiparele externe!”, a mai spus Ilinca Vandici pentru sursa amintită mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net