Ilinca Vandici, secretele feminității! Ce trebuie să facă neapărat fiecare femeie: „Este atât de satisfăcător”

Ilinca Vandici este foarte iubită de o mulțime de oameni. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” reușește să jongleze în mod fantastic între viața de carieră și cea de familie. Pe lângă emisiunea pe care o prezintă și podcastul pe care îl moderează, vedeta este de ceva timp și mamă singură, așa că responsabilitatea micuțului Zian, cade în special pe umerii săi. Totuși, aceasta reușește să își facă timp și pentru bunăstarea sa, motiv pentru care a plecat în Franța, nu în vacanță, ci în scop spiritual am putea spune.

Secretele feminității dezvăluite de Ilinca Vandici
Secretele feminității dezvăluite de Ilinca Vandici

Secretele feminității dezvăluite de Ilinca Vandici

Acolo a participat la un retreat despre feminitate, în Franța, de unde a venit cu infromații prețioase. Vedeta este mereu în strânsă legătură cu urmăritorii săi și împărtășește fiecare moment special alături de ei. Astfel că, și de data aceasta prezentatoarea a dezvăluit lecțiile importante pe care le-a învățat în acest parcurs spiritual. Iată lecțiile secretele feminității! Fiecare femeie trebuie să facă acest lucru!

„Feminitate… Atât de multe lucruri de învățat și integrat despre acest subiect… Am fost întotdeuna o susținătoare a femeilor și mi-a plăcut de-a lungul timpului să învăț, să adun informații despre noi, femeile, pentru a putea să mă cunosc, să mă înțeleg mai bine. Eu pe mine și eu în relație cu ceilalți! Femeile nasc lumea, o transformă, o educă și o ajută să evolueze!

Specialiștii spun așa:

Suntem energie! În fiecare om, femeie-bărbat, există cele 2 energii: energia feminină și energia masculină! Deși forța noastră interioară vine din energia feminină, așa cum forța bărbaților vine din energia masculină, de-a lungul timpului noi ca femei ne-am accesat tot mai mult energia masculină! De ce?

În primul rând pentru că ne-am luat mult mai multe atribute, îndatoriri decât aveam în urmă cu zeci de ani! Astăzi femeia este mamă, gospodină, soție, prietenă, colegă, bun profesionist și lista poate continua! Toate aceste atribuții îți consumă timp și energie.

Am învățat că este atât de minunat să NU fii perfectă! Este atât de eliberator să spui „NU ȘTIU” sau „NU POT”. Este atât de satisfăcător să te uiți în interiorul tău, să vezi care sunt nevoile tale și să spui asta! Să spui că ai nevoie de timp pentru tine, că ai nevoie să dormi, că ai nevoie să te întâlnești cu prietenele, să mergi la un curs, la un masaj, la un film și mai ales SĂ CERI AJUTOR! Să spui dacă și când nu te descurci și ai nevoie de ajutorul cuiva în absolut orice aspect al vieții tale!

Ce înțelegem prin „FEMINITATE”??? În primă fază, mintea ne duce înspre aspectul fizic al unei femei, înspre gesturile ei, mimica, felul în care vorbește sau se îmbracă…

Dar feminitatea este mult mai mult decât atât! Este intuiție și creativitate! Este este unul dintre cele mai mari atuuuri ale unei femei! Este energie feminină! Este Iubire și blândețe, ea îți dă forță interioară, îți dă încredere, îți dă autenticitate fiind cea mai curată conexiune cu sinele nostru!

Bineînțeles echilibrul este cheia/soluția tuturor lucrurilor! Echilibrarea celor două energii, găsirea momentelor în care e necesară o anumită energie și accesarea ei într-un mod cât se poate de asumat și conștient!”, a dezvăluit Ilinca Vandici într-o postare pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net