Dieta completă a Ilincăi Vandici. Ce mănâncă în fiecare zi pentru a se menține în formă

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Kanal D și nu ratează nicio ocazie să își pună în evidență corpul bine lucrat prin ținute spectaculoase care îi complimentează fizicul. Într-adevăr, prezentatoarea știe cu ce îi stă bine și reușește cu brio să se pună în valoare. Recent, vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a arăta atât de bine.

Dieta Ilincăi Vandici
Dieta Ilincăi Vandici

Dieta Ilincăi Vandici

Bineînțeles, un fizic atât de plăcut cu se obține cu multă trudă, motiv pentru care Ilinca Vandici, prezentatoare show-ului „Bravo, ai stil!”, are grijă la stilul său de viață și nu face compromisuri. De peste 10 ani duce o viață cât mai sănătoasă, în care îmbină o alimentație benefică cu foarte mult sport. Într-un interviu acordat pentru cei de la Unica.ro, vedeta a dezvăluit care este meniul în fiecare zi.

Dimineața ori mănânc un iaurt, ori îmi fac la cuptor ovăz cu o banană și cu lapte de cocos, migdale, și lapte normal se poate. Eu am intoleranță la lactoză și atunci evit aceste produse, și iaurtul este fără lactoză. Ori mănânc fructe, o banană, kiwi, nectarinele îmi plac foarte tare”, a declarat Ilinca Vandici, în exclusivitate pentru Unica.ro.

În ceea ce privește prânzul, vedeta apelează la multe proteine: „Carne cu salată, orez și carne, paste mai mănânc la prânz dacă mi-e poftă. Nu am nicio reținere și nu mănânc neapărat paste integrale. Seara de obicei încerc să mănânc salate, salată cu ton, cu legume, grecească, salată cu mozzarela, diverse”, a completat.

Ilinca Vandici face mult sport

Cât despre sport, oricât de greu i-ar fi, Ilinca nu se abate de la programul său bine stabilit, pe care îl urmează cu sfințenie. Astfel că la 37 de ani arată de vis!

„Nu, nu e ușor… Câteodată nu am chef sau energie, câteodată sunt obosită, însă întotdeuna îmi găsesc motivația pentru a nu renunța! Pentru că ăa gândesc la cât efort am depus de-a lungul anilor, pentru că îmi place să am grijă de corpul meu și ar fi păcat… Cred că e o chestiune general valabilă în viață: dacă vrei să obții ceva, nu renunți! Găsești soluții și modalități pentru a continua să te indrepți spre țelul tău! Orice e posibil dacă ai voința! NU RENUNȚA!”, spunea acum ceva timp Ilinca Vandici pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net