Ilinca Vandici, schimbare de look radicală. Imaginile care au făcut furori printre fani: „Ești mortală”

Ilinca Vandici a uimit tot internetul cu ultimele imagini pe care le-a postat! Frumoasa prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a postat câteva poze în care este complet schimbată, cu un look extrem de diferit față de stilul pe care l-a abordat până acum. Fanii nu au rămas indiferenți și au comentat rapid, cei mai mulți dintre ei au avut numai cuvinte de laudă!

Ilinca Vandici, schimbare de look inedită
Ilinca Vandici, schimbare de look inedită

Ilinca Vandici, schimbare de look inedită

Ilinca Vandici este una dintre cele apreciate prezențe din televiziune, iar fanii sunt cu ochii pe ea non stop, motiv pentru care are multe fan page-uri prin care cei care o urmăresc își arată aprecierea față de ea. De pildă, acum ceva timp, o fană i-a trimis niște poze realizate cu o aplicație fotorealistă prin care se pot edita pozele și selfie-urile. În imaginile trimise Ilinca apare complet schimbată cu un look inedit. În prima poză vedeta apare cu un bob lung și blond, iar în a doua apare cu o nuanță mai închisă de șaten și bucle pline de volum. Ilinca nu s-a putut abține, așa că a distribuit pozele pe rețelele de socializare întrebându-și fanii dacă este cazul să își facă o nouă schimbare de look.

„Dacă ar fi să-mi fac o schimbare de look, cred că asta aș face…Totuși, 1 sau 2? Voi ce ziceți?”, a spus prezentatoarea.

Ei bine, de departe, varianta de bob blond a fost cea mai „votată” de către fani.

„Cred că bobul blond, ți-ar oferi un aer mai jucăuș, mai tineresc, mai îndrăzneț… deși e greu de întreținut.”

„Eu spun 1!! Ești alta, dar aceeași!! E cum te simți tu, însă prima este mai dulce, mai tinerică.”

„Ești mortală în ambele, ești una din femeile cărora le stă bine cu orice culoare.”

„Wow ar fi o schimbare 1 dar și 2 este așa cum suntem obișnuiți să te vedem 😍 oricum ești superbă.”

„Wow! Îți stă super bine cu amândouă! Dar aș vrea să te văd pentru un timp blondă!🙏 Îți stă super bine!!”, sunt unele dintre comentarii.

Desigur au existat voci care sunt de părere că Ilincăi îi stă mai bine naturală și că nu are nevoie de niciun fel de schimbare.

Ilinca Vandici nu s-a considerat mereu frumoasă

Totuși, deși mereu primește o mulțime de laude și complimente la adresa fizicului său și a felului de a fi, o bună perioadă de timp, vedeta nu s-a simțit ca atare. Ani la rând nu a conștientizat cât este de frumoasă și ce calități minunate are, însă acum lucrurile stau cu totul altfel, așa cum a declarat pentru cei de la Playtech.ro.

„Au fost foarte mulți ani din viața mea în care nu am știut să primesc complimente. A fost foarte multă emoție și energie pe care am pierdut-o de-a lungul vieții mele pe care nu am știut să accept complimente, nu am știut cum să reacționez.

Eu, mulți ani de zile am avut probleme cu încrederea în mine, nu conștientizam că sunt o femeie frumoasă. Știam că sunt o femeie drăguță, simpatică și cam atât. Așadar, mulți ani nu am știut să primesc complimente. De câțiva ani de zile am învățat și mi se umple sufletul de energie și bucurie, iar reacția este una cât se poate de sinceră. Nu am avut frustrări sau complexe foarte mari, de care să pot povesti acum, însă nu am crescut în spiritul ăsta, de a sta toată ziua în oglindă sau de a mi se spune încontinuu de către familie că sunt superbă. La noi a fost totul pragmatic, cumva, ca în armată, lucru pe care îl apreciez și îmi este de super mare folos.

M-am descurcat singură, am făcut față în situații dificile. Nu am fost crescută în spiritul ăsta și atunci, nici eu nu puteam să mă văd real, așa cum sunt eu, în oglindă. Dacă nu muncești la tine, dacă nu îți recunoști defectele, greșelile, n-ai de unde să știi cine ești cu adevărat. Sunt în punctul în care am început să știu cine sunt, îmi cunosc valorile, mă bucur de ele și pot să primesc cu brațele deschise complimente și lucrez și cu aceste frustrări sau momente dificile”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net