După ce bărbat celebru suspină în taină Denise Rifai: „E o diferență de vârstă prea mare”

Ultima actualizare:

Divele Kanal D au fost prezente la avanpremiera primului episod al noului serial difuzat, începând de miercuri, 30 august, la Kanal D „Secrete de familie”. Denise Rifai a mărturisit, cu acest prilej, că admiră în taină un celebru actor.

Evenimentul de lansare al serialului „Secrete de familie”, difuzat la Kanal D începând de miercuri, 30 august, a avut loc într-un cinematograf din Capitală. Cei prezenți au putut viziona primul episod al producției, care reunește actori emblematici ai Turciei.

Andreea Mantea: „Îmi doresc o iubire ca-n filmele turcești!”

Andreea Mantea, care este o împătimită a serialelor turcești, a fost gazda evenimentului.

M-a prins încă de la primele cadre. În povestea de viață a personajelor ne putem regăsi cu toții, iar relația dintre protagoniștii centrali, avocata și procurorul, este una foarte intensă”, a spus Andreea Mantea.

Telespectatorii cu siguranță îl vor urmări cu sufletul la gură, este o poveste de dragoste incredibilă și personajele joacă magistral, scenariul este foarte bine articulat, construit astfel încât să te prindă în fața micului ecran și să trăiești alături de personaje fiecare clipă”, a declarat Simona Pătruleasa, prezentă și ea la lansare.

Denise Rifai a furnizat surpriza serii și a mărturisit ce actor admiră în taină de ani întregi.

Sper să fie un fenomen, este o poveste faină…Și rezonez mult cu faptul că una dintre temele fundamentale ale acestui film este lupta pentru adevăr. (…) Ce pot să vă mai spun, dincolo de distribuția excepțională, este că acest serial e filmat în Istanbul; pentru toți cei care iubesc acest oraș este wow.

Actorul meu favorit nu este turc, deși sunt niște bărbați atât de frumoși. Pentru mine este unul singur, bărbatul visurilor mele, care este atât de departe și la o diferență de vârstă prea mare. Kevin Costner, oricând, oriunde și oricum”, a declarat Denise Rifai, pentru wownews.ro

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a fost, de asemenea, pe covorul roșu, la evenimentul de lansare al serialului.

Ne plac poveștile de viață, ne place să ne regăsim în tot ceea ce urmărim. Actorii serialului sunt extrem de talentați și de frumoși!”, a spus Ilinca Vandici.

Serialul „Secrete de familie”, îi are în distribuție pe Pinar Deniz (cunoscută din serialul „Patria mea ești tu”, de la Kanal D) și Kaan Urgancioglu, actorul din „Dragoste infinită”, producție difuzată tot la Kanal D. Producția va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00. 

Mesajele actorilor turci pentru telespectatorii din România:

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net