Andreea Mantea și fiul ei, moment inedit în vacanța din Bali! Au dat nas în nas cu animalul cu cea mai bună memorie

Andreea Mantea și fiul său David au plecat într-o vacanță de vis! Frumoasa prezentatoare și dragul ei fiu au zburat tocmai pe meleagurile din Bali, acolo unde s-au întâlnit cu animalul cu cea mai bună memorie! Cum își petrec vacanța în paradisul Indonezian, aflați mai jos.

Vacanță de vis în Bali
Vacanță de vis în Bali

Vacanță de vis în Bali

Andreea Mantea și David au o relație cu totul deosebită. Frumoasa prezentatoare de la „Casa iubirii” nu pleacă în nicio vacanță fără să fie însoțită de fiul său în vârstă de 8 anișori. Recent, Andreea a hotărât ca de acum încolo să nu mai pună pauză la dorințele sale și să și le îndeplinească. Și bine a făcut! Iată că acum alături de David a decis să plece în Bali, insula de vis, care găzduiește o mulțime de temple deosebite, o faună și floră tropicale pline de cascade și jungle fantastice, dar și o gastronomie desăvârșită.

În acest paradis de pe Pământ cei doi trăiesc experiențe cu totul inedite, de la ședințe de theta healing, prin care prezentatoarea își propune să dobândească vindecare sufletească, la întâlniri cu animale exotice. Recent, cei doi s-au întâlnit cu elefanții! Animalele au fost atât de prietenoase încât prezentatoarea nu s-a sfiit să le îmbrățișeze și chiar le-a oferit de mâncare!

Răsărit la 2.000 de metri altitudine

Pe lângă asta, chiar în ziua în care creștinii sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, Andreea și fiul său au reușit să admiere răsăritul de pe un munte la altitudinea de 2.000 de metri.

„Astăzi mi-am petrecut această zi de sărbătoare sfântă, total diferit de cum mi-aș fi imaginat. Nu am fost la țară sau la biserică sau în Kefalonia să văd cum urca șerpișorii la icoana Maicii Domnului așa cum obișnuiam.

Am urcat pe un munte prin Bali ca să vedem răsăritul de la aproape 2.000 metri altitudine. Muntele Batur. Ne-am pornit pe la 03.00, am ajuns la bază la 04.00 și am urcat, și tot urcat până la 06.30. Ne-a plouat, am tremurat, am fugit de maimuțe, DAR experiența a fost SUPERBĂ! 🥰🥰🥰🙏🏻💫

Ne-am relaxat apoi la niște izvoare cu apă termală, ședință de theta healing, masaj și apoi o baie fierbinte. Acum suntem în pat, David sforăie de fug toți ghecko de pe pereți, iar eu abia mai vpd ce scriu. 🤭”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net