Lovitură la Kanal D! Ce se întâmplă la emisiunea Casa Iubirii: Andreea Mantea, în lacrimi!

Așa cum ne-au obișnuit, Viperele Vesele (un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului) au oferit din nou informații. De data aceasta despre emisiunea de dating „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D. Potrivit acestora, Andreea Mantea va fi vizibil afectată, reușind cu greu să își stăpânească lacrimile, în ediția din această seară.

Ce se întâmplă la emisiunea Casa Iubirii: Andreea Mantea, în lacrimi! / Foto: Instagram
Ce se întâmplă la emisiunea Casa Iubirii: Andreea Mantea, în lacrimi! / Foto: Instagram

Conform Viperelor Vesele, persoanele care anunță întotdeauna în exclusivitate cele mai tari informații din diverse emisiuni de televiziune, în această seară, la emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de către Andreea Mantea și difuzată pe Kanal D, va avea loc o eliminare neașteptată. Mai exact, Ionuţ Stoica va fi cel care va pleca acasă în gala de duminică seară. Eliminarea sa va stârni reacții puternice emoționale, din partea colegilor săi, cât şi a prezentatoarei, care a fost vizibil afectată, reușind cu greu să își stăpânească lacrimile.

Ce mesaj au publicat Viperele Vesele

„În gala din 23.07.2023 a emisiunii Casa Iubirii, Radu va lua cecul în valoare de 5.000 lei. Fetele îl vor propune pentru eliminare pe Ionuț Stoica, băieții o vor propune pe Bianca și Radu îl va propune pe Robert.

Cel mai bun produs de televiziune pe care Kanal D l-a oferit publicului telespectator în ultimii doi ani, Ionuț Stoica, va fi eliminat! Evident, eliminarea a avut loc la insistențele sale.

Însă, nu putem să nu ne întrebăm dacă s-au făcut, oare, suficiente eforturi pentru păstrarea lui la Kanal D și nu putem să nu ne întrebăm dacă nu cumva această pierdere pe care Kanal D a suferit-o acum are legătură cu o ofertă venită din partea unui alt post de televiziune.

În fața anunțului eliminarii lui Ionuț Stoica, aproape toți concurenții au avut o puternică reacție emoțională. De asemenea, moderatoarea Andreea Mantea a fost vizibil afectată, reușind cu greu să își stăpânească lacrimile.

Deși nu am susținut nici un concurent în această emisiune, simțim să îi mulțumim, cu acest prilej, lui Ionuț Stoica pentru emoția pe care a transmis-o publicului telespectator și pentru certa contribuție pe care a avut-o la creștea audienței emisiunii și ne exprimăm dorința de a îl revedea cât mai curând pe micile ecrane”, a fost mesajul Viperelor Vesele (un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului), pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net