Andreea Mantea, fără sutien într-o locație de vis din România. Imaginile care au încins internetul

Ultima actualizare:

Andreea Manta (36 de ani), una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, și fiul ei, David, în vârstă de 9 anișori, și-au făcut bagajele și au plecat într-o destinație de vis de la noi din țară, mai exact, cei doi au ajuns în Cazanele Dunării. Mămica nu a ezitat să publice și câteva imagini din călătoria sa, arătându-și silueta de invidiat. Mai mult decât atât, ea și-a pus fanii pe jar când aceștia au observat că prezentatoare este fără sutien.

Andreea Mantea, fără sutien într-o locație de vis din România / Foto: Instagram
Andreea Mantea, fără sutien într-o locație de vis din România / Foto: Instagram

Andreea Mantea (36 de ani) are o carieră de invidiat în domeniul în care activează și nici pe plan personal nu suferă dezamăgiri. În urmă cu nouă ani, a devenit mamică unui băiețel, pe nume David, rodul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea, cu care are o relație extrem de apropiată. În ciuda faptului că este o mămică singură, prezentatoarea TV se pare că se descurcă de minune. 

Nu doar că micuțul ascultă sfaturile mamei sale și este un copil exemplar, dar Andreea nu ezită să îl plimbe pe unde are ocazia și să îi facă pe plac. Drept dovadă, cei doi și-au făcut bagajele și au ajuns în Cazanele Dunării, bucurându-se de o mică vacanță împreună. Ea a publicat câteva imagini și pe rețelele sociale, acolo unde și-a uimit fanii cu silueta sa de vis și faptul că a ales să nu poarte sutien.

Andreea Mantea, imagini incendiare din vacanță

Astfel, comentariile urmăritorilor nu au ezitat să apară. „Foarte frumos că oriunde mergi, David e cu tine mereu. Ești o femeie frumoasă și puternică. Mult succes în tot ceea ce faci”,

„Îmi ești foarte dragă!! Îmi pare rău pentru tine că ești singură, nu ai un soț care să te iubească și să te protejeze așa cum meriți! E adevărat, îl ai pe fiul tau, dar nu-i tot una! O spun din propia experiență de viață! Știu ce înseamnă să fii o mamă singură. Acum ești tânără și nu-și lipsește nimic, dar nu vei rămâne toată viașa așa tânără și frumoasă. Băiatul o să plece în drumul lui, dar tu vei rămâne singurică. Singuratatea e cea mai grea boală! N-o doresc nimănui! Sper din suflet să-ți găsești jumătatea și să fii cu adevărat fericită!”,

„Ești o minunație de femeie”, „Mai rar persoane ca tine Andreea. Felicitări pentru educarea copilului tău și pentru tine ca femeie. Ești un exemplu extraordinar de frumos pentru toate femeile singure cel puțin”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net