Ce i-a interzis Andreea Mantea fiului ei. „Pentru ce-i trebuie...?"

Ultima actualizare:

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, Andreea Mantea, este de opt ani și mămică a unui puști extrem de inteligent, comunicativ și carismatic. Deși își crește singură băiatul, vedeta nu se plânge. Știe să fie o mamă cool, dar atunci când o cere situația poate fi și autoritată. Andreea Mantea spune că-și controlează băiatul fără ca el să știe acest lucru și deși îl face să creadă că poate face tot ceea ce vrea, ea îl ghidează și se impune în cazurile în care este necesar acest lucru. De asemenea, prezentatoara i-a interzis fiulu ei să aibă propriul telefon.

Andreea Mantea este, uneori, o mămică autoritată. Foto: Click.
Andreea Mantea este, uneori, o mămică autoritată. Foto: Click.

 „Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară" 

Eu cred și îmi doresc să fiu și cool, nu știu cât îmi iese, dar îl și controlez, el nu știe, dar îl controlez rău de tot, dar nu simte. Îl las așa să creadă că poate face ce vrea el, dar sunt destul de autoritară. Mă respectă, mă înțelege, are o teamă care vine dintr-un respect”, a spus Andreea Mantea, citată de Playtech.

În plus, Mantea mai spune că atunci când discută despre control nu vorbește despre vreo aplicație instalată pe telefon pentru că fiul său nu deține un mobil. 

„Nu are telefon. Pentru ce-i trebuie telefon? Există un șofer, există o doamnă pe care o am acasă dacă nu sunt eu, iar el în rest este tot timpul cu mine, iar când e la școală, e la școală. Dacă e ceva, vorbim prin telefonul școlii”, a mai spus vedeta.

Mantea: „Este actual în ceea ce privește copilăria asta cu jocuri, dar cu limită”

Andreea Mantea și fiul ei. Foto: Instagram
Andreea Mantea și fiul ei. Foto: Instagram

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” spune că fiul ei are acces, din când în când, la un telefon mai vechi, care nu este al lui. Și nici nu are de gând în viitorul apropiat să-i cumpere acestuia mobil pentru că nu consideră că are nevoie de el. 

„Am un telefon vechi pe care i-l dau din când în când, are aplicații, intră pe youtube, se joacă Roblox, este actual în ceea ce privește copilăria asta care se întâmplă în momentul de față cu jocuri, cu youtube, dar cu limită.

Telefonul nu este al lui, este un telefon vechi pe care îl primește din când în când. Are alte activități, are prieteni, se joacă, descoperă lucruri, ne jucăm împreună, citește foarte mult, nu-i trebuie telefon”, a mai adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net