Bucurie mare pentru Andreea Mantea! A trăit o zi pe care nu o va uita niciodată

Ultima actualizare:

Mare bucurie în familia Andreei Mantea, vedeta l-a sărbătorit pe fiul său David care a împlinit 8 ani!

Andreea Mantea David

Andreea Mantea are o relație foarte frumoasă cu băiețelul său pe care îl crește singură. Pentru a celebra ziua în care cel mic a împlinit 8 anișori, vedeta a decis să îi pregătească o petrecere surpriză la car au participat familia și prietenii celui mic. Bineînțeles, prezentatoarea a împărtășit cu fanii săi acest moment emoționant și i-a transmis un mesaj public celui mic.

27.05.2015 ❤️ Ziua în care am descoperit o altfel de iubire și un alt sens al viețîi mele. Am făcut cunoștință cu acest suflețel care m-a ales pe mine să îi fiu mamă. De atunci am cunoscut și împlinirea. Și pare că nimic altceva nu mai contează. Am tot! 🤍", a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiilor cu băiețelul ei.  

Cum se înțelege David cu tatăl său

Tatăl lui David este Cristi Mitrea, de care Andreea s-a despărțit de dinainte de a-l aduce pe lume pe cel mic. Cei doi s-au cunoscut în 2014 când au format un cuplu în emisiunea Burlăcița. Relația dintre ei doi a ținut aproximativ 6-87 luni, și nici măcar în prezent comunicarea dintre ei nu este bună, mai ales că prezentatoarea a declarat în trecut că luptătorul a fost violent cu ea. La un moment dat Andreea Mantea a declarat că cel mic nici măcar nu simte nevoia să își vadă tatăl.

Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau'', a spus Andreea Mantea pe TikTok.  

Cristi Mitrea a spus în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță ca el se îndoiește de paternitatea lui David.

Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât’, i s-a confesat Cristi Mitrea lui Cătălin Măruță în podcastul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net