Cum își menține Andreea Mantea silueta de invidiat. Uluitor! Câte kilograme are acum vedeta

Andreea Mantea, una dintre cele mai active și mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România a dezvăluit care este secretul ei pentru a se menține în formă.

Andreea Mantea. FOTO: Social media
Andreea Mantea. FOTO: Social media

Cunoscută ca fiind o persoană dezinvoltă și sinceră, Andreea Mantea împărtășește mereu răspunsuri referitoare la curiozitățile pe care oamenii le au despre ea. Cum a reușit vedeta să ajungă la 50 de kilograme dar și cum evoluează relația cu David, fiul ei, a povestit chiar ea.

Andreea Mantea, secretul unei siluete trase ca prin inel

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent presei, prezentatoarea TV a mărturisit că nu se abține de la mâncare, mai ales de la preparatele culinare preferate, ci doar încearcă să aibă o dietă cât mai echilibrată.

,,Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.”, a dezvăluit Andreea Mantea, potrivit viva.ro.

Vedeta a ajuns la numărul dorit de kilograme, care oscilează între 49 și 50.

,,Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: 'Bună Ilinca. Și îl închid.”, a continuat Andreea Mantea, pentru sursa amintită.

Cu ce întrebări își surprinde David mama

Andreea Mantea alături de fiul ei, David. FOTO: Social media
Andreea Mantea alături de fiul ei, David. FOTO: Social media

Andreea și David fac o echipă de zile mari. În ciuda faptului că își crește de una singură copilul, vedeta de televiziune are o relație extrem de apropiată cu fiul ei.

Totuși, pe zi ce trece, David îi face tot mai multe surprize mamei sale în materie de curiozități. Iată cum reacționează vedeta atunci când trebuie să vină cu un răspuns.

,,Cu întrebări care nu ar trebui adresate la vârsta lui. Dar vreau să par tânără, nu vreau să par surdă, prea închisă la minte. Vreau să fiu deschisă și vreau să înțeleg, să fiu înțelegătoare și să conștientizez că ăștia sunt copiii din ziua de azi.

Ei au parte de mai multă informație față de cât ar trebui, chiar dacă fiul meu nu are telefon și mai primește, din când în când, un telefon vechi de-ale mele… Cu toate acestea tot are parte de extrem de multă informație… Și, mă văd nevoită să răspund la niște întrebări la care nu mă așteptam să mi le adreseze acum la vârsta asta.”, a conchis Andreea Mantea, potrivit sursei de mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net