Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fiul ei David, de Ziua Copilului

Ultima actualizare:

Andreea Mantea tocmai a celebrat ziua de naștere a băiețelului ei, David, care a împlinit șase ani. Iată că de 1 Iunie, prezentatoarea de la Kanal D i-a transmis micuțului un mesaj, care să-l călăuzească în viață și să-i aducă aminte de dragostea ce i-o poartă mama sa. 

Mantea a publicat azi pe Instagram o imagine superbă cu fiul ei, David, în care bruneta își îmbrățișează cu dor copilul, în timp ce amândoi țin în mână baloane colorate. Prezentatoarea și fiul ei radiază de fericire, iar fotogafia de colecție a fost făcută chiar în curtea casei în care locuiește vedeta TV, cu un decor ca-n filme, ce include și o grădină de trandafiri.

Citește și: Ce a făcut-o pe Andreea Mantea să dea cu telefonul de perete? «Nu-l mai suport!»

Elementul cel mai impresionant a fost mesajul ce a însoțit imaginea cu Andreea și micuțul David, în care bruneta își manifestă dragostea față de unicul ei fiu. 

,,La multi ani, copile drag! Sa iti pastrezi zambetul pur, sufletul curat si sa iti iei fericirea din lucrurile mici! Intotdeauna! La multi ani tuturor copiilor de pretutindeni!", a scris prezentatoarea în mesaj. 

Citește și: Fiul Andreei Mantea îi dă bătăi de cap mamei sale: «Deja m-a scos din sărite»

Fiul Andreei Mantea este extraordinar de inteligent

Andreea Mantea a vorbit despre faptul că ziua de naștere a fiului ei, care a avut loc pe 27 mai, i-a dat câteva bătăi de cap, pentru că băiețelul nu se putea hotărî asupra unui cadou. 

Vedeta de la Kanal D a menționat că micuțul i-a propus în ultima clipă să meargă la Disneyland, însă Mantea a pus piciorul-n prag și i-a explicat că nu-i va putea îndeplini dorința. 

Chiar dacă pare un copil răsfățat, David este un băiat foarte inteligent și, de la o vârstă foarte fragedă, a decis că vrea să ia calea actoriei. Copilul interpretează un rol în serialul ,,Strada Speranței", de pe Kanal D, unde joacă alături de Monica Anghel sau Jojo. 

Băiețelul a memorat zeci de replici fără niciun fel de dificultate și rezistat programului intens de pe platourile de filmare, după cum a mărturisit și el. 

Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu", a povestit David, la emisiunea Teo Show!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net