Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească: „Asta a dat roade la mine”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de la noi, iar secretul siluetei ei a fost dezvăluit în podcastul Ilincăi Vandici.

5 andreea mantea in vacanta 1 jpg jpeg
Andreea Mantea și fiul ei, David. Foto: Arhivă

Andreea Mantea a fost mereu deschisă și a împărtășit cu fanii tot ceea ce trăiește. Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, „Te ascult”, prezentatoarea a povestit cum a reușit să slăbească într-un timp scurt, după ce a încercat numeroase diete care nu doar că nu au dat roade, dar au făcut-o să se îngrașe mai  mult.

Vezi și: Ce a făcut-o pe Andreea Mantea să dea cu telefonul de perete? «Nu-l mai suport!»

Cunoscuta prezentatoare a spus că Theta Healing a fost salvarea ei, doar așa ajungând să fie bine cu ea și să poată slăbi. Andreea Mantea a încercat înainte diverse diete, însă fără vreo reușită, acestea o făceau doar să se îngrașe mai mult și să se simtă din ce în ce mai rău în corpul ei.

Iată și: Fiul Andreei Mantea îi dă bătăi de cap mamei sale: «Deja m-a scos din sărite»

„Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, că mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte luam salată să pot să slăbesc, să scap de câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine”, a declarat Andreea Mantea.

Ce este Theta Healing

Metoda prin care Andreea Mantea a slăbit este Theta Healing, un sistem de videcare prin energie. Astfel că prin anumite tehnici de inducere se accesează subconștientul creierului.

Această tehnică se folosește pentru vindecarea traumelor emoționale, fizice și spirituale. Până acum, sunt milioane de practicanți car consideră de succes această terapie prin energie.

Citește și: Fiul Andreei Mantea, actor la șase ani! Cum a reușit să învețe zeci de replici

Alergiile care nu îi dau pace Andreei Mantea

Andreea Mantea a declarat că are niște alergii foarte puternice, iar cea la pește și fructe de mare o deranjează cel mai tare, pentru că i s-a declanșat dintr-o dată. Vedeta și-ar dori să mănânce anumite alimente, însă din cauza alergiilor nu poate, iar asta o întristează.

Din păcate: Andreea Mantea și problema de sănătate care a umplut-o de erupții: «Nu sunt coșuri, sunt bube»

„Acum lucrez la asta, sunt alergică la pește și fructe de mare, dar nu am fost mereu, am devenit peste noapte. Și nu mai pot de supărare că îmi este poftă. Vreau și eu o saramură, un pește prăjit cu mămăligă și mujdei, niște midii”, a mai spus prezentatoarea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
Nicolae Ciuca FOTO Facebook Nicolae Ciuca
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg