La ce truc apelează Andreea Mantea, pentru a arăta impecabil. Așa își ascunde kilogramele nedorite

Andreea Mantea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Cu forme voluptoase, nu se ascunde niciodată după deget atunci când vine vorba de declarații sincere. Tocmai de aceea, în repetate rânduri a povestit că este o adevărată gurmandă!

Și știm cu toții că preparatele delicioase nu aduc doar un plus în stomac, ci și pe cântar. Chiar dacă are puțină burtică, Andreea Mantea e foarte sexy și știe mereu ce să îmbrace, pentru a arăta impecabil. 

Cum ascunde Andreea Mantea kilogramele în plus

Deși arată foarte bine, Andreea Mantea mai face haz de necaz câteodată și se numește, singură, grasă. Pentru momentele în care trebuie să poarte rochițe mai scurte și mai mulate, vedeta a găsit varianta perfectă pentru a ascunde puținele kilograme în plus pe care susține ea că le are. Mai exact, trucul ei e unul foarte simplu: dresuri de culoare neagră, strâmte, pentru ca piciorul să pară mai subțire, iar talia de viespe. 

Andreea Mantea, fan înrăit slănină cu ceapă

Nu de puține ori, atunci când a fost întrebată de mâncarea ei preferată, Andreea Mantea a răspuns clar și răspicat: slănină cu ceapă! Deși preparatul tradițional este extrem de bogat în calorii, vedeta Kanal D nu ar refuza niciodată o bucățică. Acum ceva timp, Andreea Mantea a mărturisit că niciunul dintre bărbații care au trecut prin viața ei nu se pricepe mai bine la gătit decât o face ea. 

„Nici unul dintre bărbaţii pe care i-am întâlnit eu nu găteşte la fel de bine ca mine. E o chestiune de familie: bunica gătea bine, mama găteşte bine, aşa că şi eu gătesc bine. Chiar mă pasionează! Sunt gurmandă şi îmi place să nu depind de nimeni când e vorba de o mâncare bună”, a spus Andreea Mantea, în spațiul public, în urmă cu câțiva ani. 

Prezentatoarea TV iubește atât de mult slănina cu ceapă, încât dacă ar fi pusă în situația de a alege ultima ei masă, acesta, în mod cert, ar fi preparatul desemnat câștigător. 

„La slănină cu ceapă! Slănina cu ceapă este mâncarea favorită a unei fete pe care o cheamă Andreea Mantea”, a mai spus vedeta. 

Citește și - Andreea Mantea, mesaj de suflet în Duminica Floriilor! Cum s-a pozat prezentatoarea

Bruneta, deranjată de speculațiile legate de o posibilă sarcină

De-a lungul timpului, în presă au apărut de foarte multe ori speculații legate de o posibilă sarcină în ceea ce o privește pe Andreea Mantea. Cu puțin haz de necaz, bruneta a declarat că este doar „grasă”, iar dacă ar aștepta al doilea copil, chiar ea ar fi cea care ar da vestea cea mare. 

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e că aflu din ziare că sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie sa fiu grasă... Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-ma. De doi ani încoace, mă de doi ani... Nu, nu sunt însărcinată. Sunt doar grasă!”, a dezvăluit Andreea Mantea, pe Instagramul său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net