Andreea Mantea, desființată de fani: „Se purta cu ea ca și cum făcuse poze obscene și copii din flori”

Andreea Mantea (36 de ani) a fost luată la rost, recent, de către către fanii emisiunii "Casa Iubirii" pe contul său de socializare, asta după ce vedeta de la Kanal D a avut câteva discuții mai aprinse cu Raluca, una dintre concurente. Fanii au certat-o pe divă pentru reacțiile avute față de concurentă în timpul show-ului matrimonial.

cub andreea matea png

Andreea Mantea, pusă la zid de fani!

Tineri din toată țara vin la emisiunea prezentată de Andreea Mantea în speranța că își vor găsi sufletul pereche. Însă, în aceste luni, cât stau împreună în casă, aceștia trec prin tot felul de probe printre care și jocul cu propriul psihic, pentru că au și multe restricții și reguli de respectat.

Ei bine, după cum știm cu toții, aceasta este una dintre cele mai de succes producții pe care echipa de la Kanal D o are. Așa că publicul se uită și taxează tot! De exemplu, Andreea Mantea a fost certată pentru atitudinea pe care a avut-o față de Raluca, o fostă concurentă acum ieșit din casă.

Raluca, concurenta in cadrul emisiunii "Casa Iubirii"
Raluca, concurenta in cadrul emisiunii "Casa Iubirii"

„Urât v-ați purtat cu Raluca toată emisiunea! Nu zic că era perfectă, dar era superioară tuturor, inclusiv  prezentatoarei care țipa la ea nepermis și se purta cu ea că și cum ea făcuse poze obscene și copii din flori. Cât de proaste să fie fetele cu calități să-și dorească să facă parte din acest proiect!?

O rușine de emisiune cu vicioși și parașute tatuate și ,,foste consumatoare” cu liberi profesioniști pentru care școala este pierdere de vreme.”

„De când s-a terminat ediția filmată în Turcia, nu am reușit să mă mai uit la așa ceva.  E de o cretinătate grasă, cel mai fake show de televiziune filmat vreodată. Vreți să luați un exemplu bun? Vedeți Mireasă!

Reality show, filmat 24/24 și cu ediții LIVE în cursul săptămânii, nu ca la voi. Înregistrări, concurenți trăind liberi și venind la filmări ca la servici. Absolut jenant!

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele pe care Andreea Mantea le-a primit din partea fanilor pe contul de socializare.

În prezent, vedeta TV este în proces de recrutare pentru viitorii concurenți care vor fi în următorul sezon în “Casa Mireasa”, de la Kanal D.

Vezi si: Andreea Mantea, mesaj pentru cei care caută iubirea: „Decât să te lovească pe nepregătite, mai bine...”

Click! spune: Casa Iubiri, ex Puterea Dragostei, un show cu de toate

Trebuie spus și faptul că emisiunea matrimonială de la Kanal D vine în sprijinul tinerilor care vor să își găsească jumătatea. În urma unui casting riguros, aceștia vor intra în casă și se vor cunoaște. În competiție sunt 14 concurenți, printre care șapte fete și șapte băieți. În aceste luni, unii concurenți vor fi eliminați pe parcursul competiției, iar alții noi vor veni să își găsească jumătatea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net