Alina Ceușan, probleme cu tenul. Cum arată celebra vloggeriță fără strop de machiaj

Alina Ceușan este una dintre cele mai apreciate și cunoscute vloggerițe de la noi. Chiar dacă are mereu apariții impecabile, cu machiaj profi, nu se ferește nici să se afișeze complet naturală.

Alina Ceușan nu are deloc un ten lipsit de imperfecțiuni

Deși femeile caută în social media modele perfecte, cu un ten impecabil și cu o atitudine de divă, din cauza faptului că marile dive internaționale se afișează mereu fără cusur, în România mai există și persoane publice care le învață să se iubească și să se aprecieze așa cum sunt: cu defecte și calități de orice fel, mai ales în ceea ce privește aspectul fizic.

Alina Ceușan a spulberat mitul potrivit căruia divele din showbizul românesc trebuie să arate mereu impecabil. Sub stratul de machiaj pe care îl aplică zi de zi, și ele au acnee, riduri, pete pigmentare sau depigmentare, dar și semne post-anceice.

Curajoasă, Alina Ceușan s-a afișat pe TikTok fără strop de machiaj, din dorința de a le arăta femeilor rutina ei de skincare. Ei, asta da tupeu! Deși au mai existat internaute care au criticat-o pentru modul în care s-a expus pe rețeaua de socializare, multe dintre femei au apreciat inițiativa vloggeriței de a apărea complet naturală, fără machiaj.

Deși nimeni nu se aștepta la așa ceva, Alina Ceușan are și ea probleme cu tenul, dar se pare că nu se ferește să arate acest lucru în fața tuturor urmăritorilor săi din mediul online.

„De când ai probleme cu tenul? / Alina, ești superbă! Bravo ție că ai curaj să te afișezi așa cum ești, fără machiaj / Ești foarte frumoasă, ești minunată și bravo pentru curaj / În sfârșit o vedetă care are tupeul să se afișeze fără machiaj...că toate ies din casă cu 3 kilograme de fond de ten”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Alina Ceușan, după ce a postat clipul video pe contul său de TikTok. 

Elena Ionescu, traumatizată de acnee

Alina Ceușan nu este singura vedetă care s-a expus fără machiaj. Elena Ionescu, cea care a fost intens batjocorită după ce s-a afișat complet naturală și cu probleme cu tenul, în cadrul emisiunii „Survivor”, din anul 2020, a vorbit și ea despre problemele cu tenul.

Artista a avut acnee severă, iar după tratamentul pe care l-a urmat, a rămas cu cicatrici adânci. Totul a fost provocat de infectarea cu stafilococ pe care fie l-a luat din produsele de machiaj pe care le-a folosit mai ales în cadrul evenimentelor și al concertelor, fie de pe pernele din camerele de hotel în care a fost cazată, după cum chiar ea a mărturisit. 

„M-am trezit cu nişte coşuri pe barbă, am zis că o fi de la machiaj. Am fost la dermatolog şi am aflat că am un stafilococ care poate fi luat de la machiaj, de pe perna unui hotel, se poate lua de pe orice. Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine.

Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă. O să fac un fel de peeling, se face sub anestezie. Acum e bine, am rămas cu nişte semne pe care le voi rezolva cât de repede”, a spus Elena Ionescu, despre problemele sale.

Citește și - Antonia și Alina Ceușan, videoclip interzis minorilor. "Am vrut să arăt că mă simt bine în pielea mea"

Andreea Mantea, experiență neplăcută cu problemele legate de acnee

Și Andreea Mantea a avut probleme grave cu tenul. La un moment dat, vedeta Kanal D a ajuns mutilată și abia a putut rezolva problema acneei severe cu care s-a confruntat.

Curajoasă din fire, Andreea Mantea nu a avut nicio problemă să-și arate imperfecțiunile, în toată splendoarea lor. La un moment dat, după ce s-a demachiat, bruneta a observat că i-au apărut numeroase coșuri pe față.

Chiar dacă a fost un subiect extrem de sensibil pentru ea, a vorbit despre acest lucru tocmai pentru ca femeile să nu se mai desconsidere și să înceteze să se mai critice doar din cauza problemelor cu tenul. De asemenea, Andreea Mantea le-a sfătuit pe femei să se iubească așa cum sunt, cu sau fără imperfecțiuni.

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față. Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele. Am zis că nu ar strica niște antibiotic și puțin tratament la câte am pe față. Dacă știți ceva care m-ar putea ajuta, vă aștept cu drag recomandările pentru că nu se poate așa. Nu se poate, efectiv”, a vorbit Andreea Mantea, despre problemele sale cu tenul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net