Ce ar face Andreea Mantea dacă s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenții de la „Casa iubirii”: „Eu țin la..”

Ultima actualizare:

 Ne-am întâlnit, marți seară, cu fermecătoarea prezentatoare a reality-show-ului „Casa iubirii” de la Kanal D, la un eveniment gastronomic. Mai precis, la o seară din „Săptămână gastronomiei turcești”.

Cum Andreea Mantea (36 de ani) este fana acestor produse, am încercat să-i aflăm micile plăceri vinovate, cu privire la preparatele turcești, și am aflat și cum l-a petrecut pe David, la împlinirea celor opt anișori, plus detalii din emisiune, totul într-un interviu savuros, exclusiv pentru Click!.

Andreea Mantea, iubește bucătăria turcească
Andreea Mantea, iubește bucătăria turcească

Click!: Știm că a fost ziua fiului tău, La Mulți Ani! Ați avut petrecere sau a vrut altceva?

Andreea Mantea: Da, a vrut petrecere. S-a răzgândit. În primă fază, a vrut să mergem la Disneyland, după care s-a răzgândit.

Nu e adevărat...

La fel a făcut și anul trecut. A zis că vrea în parcul Disneyland, după care a zis că vrea la Harry Potter, în parcul de distracții. Anul ăsta, a zis din nou că vrea la Disneyland, după care a zis că vrea petrecere, pentru că toți copiii de la el din clasă au avut petrecere. Și a vrut și el.

Ai fost și tu?

Am participat și eu.

Ce tort a avut David, fiul Andreei Mantea, la ziua lui
Ce tort a avut David, fiul Andreei Mantea, la ziua lui

Știi, copiii din ziua de azi nu mai vor nici să facă poze cu părinții...

Are 8 ani, deocamdată. Încă nu. Un pic, așa, are momente când zice: „Nu, nu vreau să-mi faci poză, hai să nu mai facem poze".

Dar tot mai faceți poze, în mașină...

Păi, doar în mășină îl prind, atât. Îl strig, și el: „Hm?", și-atunci: Click!

Dar el nu mai vine pe la „Casa Iubirii"?

Vine...

Casa voastră e cea mai bună, frumoasă, am fost pe acolo...

Chiar este! „Casa Iubirii" este cea mai scumpă, cea mai frumoasă, cea mai modernă! Face cel mai bine! Cifrele o spun, ce să mai?! Mă are pe mine că prezentatoare...

Andreea Mantea a făcut o postare de la „Săptămâna bucătăriei turcești”
Andreea Mantea a făcut o postare de la „Săptămâna bucătăriei turcești”

Intrați în vacanță?

Noi, vacanță? Niciodată!

Păi, și ce faci?

Cum? Înregistrăm! Noi ne descurcăm. Noi nu avem scuze, noi n-avem vacanță, noi nu ne ascundem, așa... Nu! Noi mergem înainte, ne descurcăm.

Mănânci, acolo, la filmări?

Da.

Andreea Mantea, în timpul unei pauze de filmare la Kanal D
Andreea Mantea, în timpul unei pauze de filmare la Kanal D

Ce mănânci?

Tot ce am poftă. Depinde de zi, de stare.

Mâncarea turcească îți place?

Da, cum să nu?!

Ce anume?

Adana. Asta le spuneam și colegilor. Ador Adana Kebab. Kebabul din Adana, că așa se numește, pentru că este foarte picant. Este originar din Adana și pe ăla îl ador eu cel mai și cel mai tare!

Dar dulciurile?

Dulciurile, toate îmi plac! Ce sens are să facem excepții? Ce sens are să sărim vreunul? Dacă se supără? Toate sunt gustoase.

Filmezi, în continuare, la emisiune. Nu ai vacanță, nu pleci nicăieri.

O să avem vacanță, dar nu acum. Nu este momentul. Deocamdată, suntem în plin sezon 2. Vine vara! Și dacă vine vara, trebuie să ne luăm și noi câteva zile, așa, vacanță. Dar asta nu înseamnă că o să luăm vacanță și pe post.

Andreea Mantea, într-o clipă de relaxare
Andreea Mantea, într-o clipă de relaxare

Ce s-ar întâmpla dacă Andreea Mantea s-ar îndrăgosti de unul dintre concurenți?

Am mai fost întrebată. Și culmea, un coleg de-ai noștri m-a întrebat! Dar este absurdă această întrebare și zic și de ce. Pentru că eu sunt că o mamă pentru ei. Și o mamă n-ar putea să se îndrăgostească de copilul ei, la modul romantic, amoros. Eu țin la ei exact cum ține o mamă la copiii ei! Eu sufăr alături de ei, eu îi sprijin, eu trec alături de ei prin momentele grele prin care trec ei. Întotdeauna a fost așa. Pentru că ce fac eu, fac de prea mulți ani de zile. Și dacă nu iau toată treaba asta cu mine... Cred că dacă aș fi genul ăla de om, care nu ar avea pic de seriozitate sau profesionalism, nici n-aș fi rezistat atâția ani de zile în televiziune. Deci, această întrebare pică din start. Este absurdă, doar prin prisma faptului că eu îi văd ca pe niște copii, pentru mine, și îmi doresc să îi văd bine. Și, după emisiune, eu păstrez legătura cu ei, să îi știu bine. Îmi spun, îmi cer sfaturi, vorbim de rețete, de tot felul de lucruri din astea.

Deci, cu cei din sezoanele trecute, ai devenit prietenă cu ei...

Am devenit. Da, îmi scriu, mă întrebă, îmi cer sfaturi, povestim, plângem.

S-a petrecut turcește în mijlocul Bucureștiului

Vedetele Kanal D au fost invitate, marți seară, la Săptămâna gastronomiei turcești, într-un restaurant select, unde au fost și alte personalități, printre care și ambasadorul Turciei la București. Andreea Mantea, Simona Patruleasa, Denise Rifai, Ilinca Obadescu, Anamaria Barnoski, Bianca Drăgușanu, Bursucu, Dan Negru, Cosmin Cernat, Mihai Mitoseru, Greeg (Grigore Șerban) și multe alte vedete Kanal D au fost prezente, că să deguste, alături de colegii lor de la Kanal D și Kanal D2, din produsele delicioase turcești, ei fiind deja fani.

„Am acceptat invitația de la VacaMuu din București și au petrecut o seară pe cinste, delicioasă, mi-am revăzut colegii”, ne-a povestit Dan Negru.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net