Cum îl răsfață Andreea Mantea pe David pentru rezultatele bune la învățătură. Ce cadou urmează să-i facă vedeta

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Are o carieră de invidiat în domeniul în care activează, și nici pe plan personal nu suferă dezamăgiri. În urmă cu nouă ani a devenit mama unui băiețel minunat, cu care are o relație extrem de apropiată.

Andreea și David Mantea / foto: Social media
Andreea și David Mantea / foto: Social media

David Mantea este rodul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea. Vedeta își crește de una singură copilul și o face cum nu se poate mai bine. David ascultă sfaturile mamei sale și este un copil exemplar, mai ales atunci când vine vorba de performanțele școlare și o alimentație sănătoasă.

Cum îl recompensează Andreea Mantea pe David, pentru notele de la școală

Andreea și David Mantea formează o adevărată echipă. Micuțul își ascultă mama și pune preț pe învățătură, motiv pentru care Andreea are grijă să-i ofere recompense pe măsură, urmând ca acum să-i cumpere un telefon.

„A fost ușor răcit și cu toatea astea, sărăcuțul, a vrut sa fie prezent la toate testările. Poate să îl dea și de acasă, poate să îl dea și în altă zi, dar el se duce acolo să își termine testarea pentru că, evident, știe că o să primească ceva dacă o să aibă note maxime.Cred că telefon. Ce vrea el. Obișnuiesc să îi îndeplinesc toate dorințele când vine vorba de un târg din acesta între noi. Dacă el face ceva, eu îi îndeplinesc lui o dorință. Merită, zic eu!”, a declarat Andreea Mantea, potrivit ciao.ro

David Mantea și alimentația sănătoasă

Vedeta are grijă să își educe copilul așa cum știe și cum poate mai bine, astfel că David are o relație sănătoasă și cu mâncarea.

„Noi ne răsfățăm în fiecare zi.(…)Noi ne răsfățăm din punct de vedere culinar în fiecare zi. Eu și o salată dacă i-o fac, o fac cu atâta dragoste și cu atâta poftă, încât copilul o mănâncă de zici că mănâncă ciocolată. Pun dragoste în absolut orice fac. El adoră broccoli, conopidă, spanac, sfeclă. Eu nu le mănânc și totuși îi dau exemplul. Mănânc așa puțin să vadă totuși.L-am convins să mănânce toate lucrurile astea pentru că tot se întâmplă așa ca prin magie mama, ce mâncăm!'. Pur și simplu s-a învățat. Eh, mai mănâncă și nenorociri, nu prea mult dulce, dar mănâncă înghețată. Asta este singura problemă, înghețata.”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net