Joc periculos în «Casa iubirii». Cine a înșelat în relația de dragoste

Ultima actualizare:

În ''Casa iubirii'' concurenții au decis să se cunoască mai bine, astfel că au pus la cale un joc periculos, cel al sincerității. Băieții au aflat mai multe unii despre ceilalți, iar vedeta jocului a fost chiar întrebarea „ Ai înșelat vreodată?''

Andreea Mantea prezintă ''Casa iubirii''
Andreea Mantea prezintă ''Casa iubirii''

Operațiunea ''Sticluța'' a fost pusă în aplicare de curioșii concurenți. Aceștia s-au înarmat cu răbdare, dar nici sinceritatea nu le-a lipsit.

Relaxați, dar și extrem de serioși, băieții s-au așezat în jurul mesei rotunde, ca și când ar avea de pus la cale planuri mari de atac. Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri și au dat drumul la ''jocul copilăriei. Nerăbdători, concurenții au început să învârtă sticluța și au așteptat, cuminți, să vadă care este primul interogat.

 „Ai înșelat vreodată?'', a fost întrebarea care a stârnit rumoare în cameră.

Băieții, ușor nemulțumiți, dar știind regulile jocului, nu au putut să nu răspundă. Este cunoscut faptul că cine nu respectă regulile, va primi pedeapsă. De asemenea, sinceritatea face parte din joc. Nu poți minți. Este absoult necesar să fii cât se poate de sincer.

Citește și Andreea Mantea, intimități din viața sa chiar din Casa Iubirii: „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

Care au fost răspunsurile concurenților

Răspunsurile băieților au fost dezamăgitoare, cel puțin pentru fetele aflate în casă, ce sunt în căutarea bărbatului ideal. Aproape la unison, concurenții au recunoscut, fâstâcindu-se, că au cam înșelat în trecut.

Multe întrebări capcană și-au adresat concurenții pe parcursul jocului. Fanii emisiunii s-au întrebat dacă aceștia chiar au încercat să se cunoască mai bine, sau au dorit să afle informații prețioase pe care le pot folosi unii împotriva celorlalți, sau pentru a atrage fetele?

Printre întrebările adresate, s-au mai auzit și cele ca ''Îți plac mai multe fete din casă? sau Am/nu am fost la plajă de nudiști''. Răspunsurile au fost cât se poate de amuzante.

Casa în care concurenții își caută dragostea

 ,,Casa iubirii'' este un reality-show în care concureții pășesc, timid, pentru a-și găsi dragostea. Gazda emisiunii de pe Kanal D este Andreea Mantea, care adoră să fie în fața reflectoarelor, mai ales în fruntea unei emisiuni matrimoniale.

Andreea Mantea a terminat liceul Sfântul Pantelimon, după care aceasta a urmat Facultatea de Relații Internaționale. În anul 2006 a participat la concursul Miss Playboy și a fost desemnată cea mai sexy față de la pagină 5 a unui ziar.

Citește și Andreea Mantea, intimități din viața sa chiar din Casa Iubirii: „De la o vârstă încolo, deja e rușinos să te măriți”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net