Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea, dezvăluiri despre viața amoroasă: „Fericirea e foarte greu de interpretat”

Tatăl copilului Andreei Mantea face noi dezvăluiri din viața sa personală. Cristi Mitrea a vorbit în emisiunea „Star la Mare Fitză” despre ultimele evenimente din viața sa. 

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu / foto: Colaj Click!
Andreea Mantea și Cristi Mitrea au format un cuplu / foto: Colaj Click!

Luptătorul și-a deschis sufletul și a mărturisit că viața sa amoroasă este una bună. Mai mult decât atât, ultimele luni din viața lui au fost unele favorabile evenimentelor pozitive. Cristian Mitrea a dezvăluit și faptul că în familia lui lucrurile s-au liniștit, ajungând să aibă o relație mult mai apropiată cu tatăl său și încercând să petreacă mai mult timp în compania lui. 

Cristi Mitrea: „Am avut un foarte bun” 

Cristian Mitrea a devenit cunoscut publicului în urma relației amoroase pe care a avut-o cu vedeta de televiziune Andreea Mantea. Deși s-au despărțit în urmă cu ani de zile, pe cei doi îi va lega toată viața David Mantea, băiețelul pe care îl au împreună. 

Acum, după mai mult timp, soarele a apărut și în viața lui Cristi Mitrea, fiind extrem de recunoscător lucrurilor bune care i s-au întâmplat. 

Cristi Mitrea face noi dezvăluiri despre viața sa / foto: Arhivă Click!
Cristi Mitrea face noi dezvăluiri despre viața sa / foto: Arhivă Click!

„Cu sufletul ... e liniște! (...) Sunt într-o bună viață, sunt liniștit. Fericirea e foarte greu de interpretat în mintea mea și foarte greu de spus în cuvinte. Sunt după niște lucruri rezolvate cu mine și cu restul lumii..." , a mărturisit Cristi Mitrea, în emisiunea difuzată pe Antena Stars. 

Cum se înțelege luptătorul cu tatăl lui 

Părinții luptătorului s-au despărțit acum mai bine 30 și ceva de ani. Relația cu tatăl lui este în prezent o bună, Cristi Mitrea încercând să petreacă mai mult timp cu părintele său. 

„Foarte mult contează relația cu tatăl meu. Mai ales acum, de vreo doi, trei ani suntem în relații bune, cum nu am fost niciodată toată viața, multă lume știe că-mi au fost despărțiți de 30 și ceva de ani.(. ..) Pentru mine e o ancoră, e un sprijin.", a mai spus Cristi Mitrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net