Ilinca Vandici, ipostaze interzise cardiacilor! S-a pus în toate pozițiile la sala de fitness și a făcut show!

La 37 de ani, Ilinca Vandici se menține într-un mare fel! Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” se preocupă foarte mult de aspectul său fizic și mai nou, nu ezistă să împărtășească imagini „picante” cu fanii din rutina sa de sport! Imaginile de la sala de fitness îi lasă cu gura căscată pe mulți admiratori!

Ilinca Vandici, ipostaze interzise cardiacilor

Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Kanal D și nu ratează nicio ocazie să își pună în evidență corpul bine lucrat prin ținute spectaculoase care îi complimentează fizicul. Într-adevăr, prezentatoarea știe cu ce îi stă bine și reușește cu brio să se pună în valoare. Bineînțeles, un fizic atât de plăcut cu se obține cu multă trudă, motiv pentru care Ilinca n-a ezitat să împărtășească cu fanii pe InstaStory imagini fabuloase în timp ce execută câteva exerciții! 

Prezentatoarea apare într-o pereche de colanți și o bustiere de un portocaliu aprins, care se mulează perfect pe formele bine lucrate, în timp ce se antrenează de parcă n-ar depune niciun strop de efort! Ei bine, se vede că sportul este unul dintre secretele Ilincăi și mai mult decât atât, se vede că îi și place să se antreneze!

Programul de care se ține Ilinca Vandici

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, Ilinca a dezvăluit chiar din cabina de la probă a emisiunii pe care o moderează, că își respectă programul de sport cu sfințenie! Mai mult, aceasta a mărturisit că nu i-a fost ușor să ajungă la rezultatele de acum, așa că nu ne miră că prezentatoare depune efort pentru a se întreține.

„Nu e o chestie dezvoltată peste noapte, e multă muncă în spate. E foarte multă disciplină, organizare, eu nu lipsesc de la antrenamente. Fac antrenament cu un antrenor personal, nu pentru că e o fiță, ci pentru că antrenorul respectiv vede cum se transformă corpul tău și știe unde e zona în care trebuie să se lucreze mai mult, mai puțin, astfel încât corpul meu să arate armonios.

Am avut la un moment dat un an de zile în care am făcut 7 zile din 7 sport. Rezultatele se văd în timp, nu peste noapte am reușit să ajung la forma la care sunt astăzi. Am foarte mare grijă și la alimentație, mănânc fructe, orez și cărniță. Mai nou am început să fac și masaj, pe care îl ador, mi se pare că ăsta e secretul al ultimei perioade din viața mea”, a spus Ilinca Vandici pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net