Cât de implicat este Andrei Neacșu în viața fiului său după divorțul de Ilinca Vandici: „E foarte important ca Zian să aibă echilibru”

Ultima actualizare:

Cât de implicat este Andrei Neacșu în creștere fiului său după divorțul de Ilinca Vandici? Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum se comportă tatăl fiului său după ce s-au despărțit. 

Cât de implicat este Andrei Neacșu în creșterea lui Zian
Cât de implicat este Andrei Neacșu în creșterea lui Zian

Cât de implicat este Andrei Neacșu în creșterea lui Zian

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio la începutul anului după o căsnicie de aproape 6 ani. În 2017 făceau nuntă, iar la doar câteva luni deveneau fericiții părinți ai lui Zion. Acum, după atât timp împreună nici măcar copilul nu le-a mai salvat relația, așa că cei doi au divorțat pe cale amiabilă la notar. De atunci Zian a rămas alături de mama sa, în timp ce Neașcu își aduce aportul în creșterea celui mic cât de mult poate.

Înt-un interviu exclusiv pentru Unica.ro, Ilinca Vandici a dat detalii despre modul în care ea și fostul soț au ales să îl crească pe cel mic, dar și cât de implicat este Andrei în acets proces. 

Fiecare ne aducem aportul atât cât putem și cât considerăm de mult. Cred că e foarte important ca Zian să aibă echilibru, parte feminină și masculină încorporate în dezvoltarea și în educația lui. Nu-l vom priva de asta niciodată. Ne dăm interesul foarte tare, suntem alături de el. Modalitatea în care l-am crescut a fost cu foarte multă atenție, dragoste și afecțiune în permanență.”, a spus Ilinca Vandici potrivit sursei citate.

Ilinca Vandici, Andrei Neacșu și Zian, pe vremea când erau o familie fericită Sursa: Instagram

Mai mult, vedeta se declară fericită că cel mic preia tot ce l-a învățat ca o încununare a tutror eforturilor depuse până acum. Prezentatoarea de la Kanal D spune că a încercat să îl crească pe Zian cu multă înțelegere, răbdare și încredere, oferindu-i celui mic toate explicațiile de care are nevoie. În același timp, se pare că părerile tatălui cu privire la modul de creștere al băiatului ar fi asemănătoare, și majoritatea din jurul celui mic abordează stilul de creștere al Ilincăi.

„El, fiind foarte mult timp cu mine, reacționează la acest tip de comportament. Și atunci toată lumea e setată pe aceeași lungime de undă.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net