Artista care spune totul despre prestația lui Babasha! A fost în public și a văzut totul: „Popor de ipocriți”

Zeci de mii de spectatori l-au huiduit pe cântărețul supranumit Babasha la concertul trupei britanice Coldplay. Tânărul de 22 de ani a fost invitat de impresarii formației, după ce Chris Martin, liderul trupei, a auzit o piesă a manelistului în timp ce se afla în Centrul Vechi al Bucureștiului. L-a căutat pe youtube și, pentru că piesa „Păi Naa”, pe care tocmai o auzise, avea peste 6.714.000 de vizualizări pe YouTube, a decis ca Babasha să fie invitatul lui la concertul din România. Oamenii s-au revoltat, iar țara s-a împărțit în două!

Artista care spune totul despre prestația lui Babasha
Artista care spune totul despre prestația lui Babasha

Artista care spune totul despre prestația lui Babasha

Artista și jurnalista Jessie Baneș însă a fost de față la prestație și a declarat că se simte foarte dezamăgită de reacția oamenilor. Cântăreața îi condamnă profund pe cei care au reacționat atât de agresiv, în condițiile în care Babasha a ajuns numărul 1 în trending, însă oamenii nu își asumă, mai spune aceasta. Artista și-a exprimat opinia dură pe rețelele de socializare, iar clipul a făcut deja sute de like-uri.

„Manelist huiduit aseară la concertul de pe Arena Națională! Da, ăștia suntem, un popor de ipocriți, care aseară l-a huiduit pe Babasha, un manelist invitat de cei de la Coldplay să cânte pe scena alături de ei, pentru că, au spus ei, este nr. 1 în trending. Da, fraților, asta se ascultă în România! Ăsta e adevărul! Așa ne văd și cei din afara țării pe noi, românii, niște maneliști, așa că ei ne-au dat ce ne place. Susținem că noi n-ascultăm manele… Ba da! Uitați-vă în trending! Când sunteți la petreceri vă place să dansați pe manele și să aruncați cu bani în stânga și-n dreapta, dar dacă vă văd așa străinii nu vă convine.

Acest băiat, Babasha, este semnat de Global Records, cea mai mare casă de discuri din România, care bineînțeles că știe foarte bine ce se vinde și ce ascultă românii. Global Records a profitat de ocazia acestui concert și a vrut să-și promoveze artistul, exact cum s-a întâmplat anul trecut cu Gheboasă la UNTOLD. Cei de la Global Records care se dau și ei o casă de discuri cu muzică internațională, pop, latino, cu Inna, Antonia și care iată că face bani tot din manele. Din tot acest concert oricum cel mai bine a ieșit acest băiat, despre care vorbește toată presa pentru că voi l-ați huiduit și iată că Global Records și-a atins din nou un obiectiv și le-ați băgat mai mulți bani în buzunar, dragi români!”, a spus Jessie Baneș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
andrea bocelli jpeg
image png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net