Dana Budeanu sare în apărarea lui Babasha. Cum a reacționat după ce tânărul artist a fost supus unui val de hate: „Vi s-a pus pe ăsta mic”

Ultima actualizare:

Apariția lui Babasha alături de membrii trupei Coldplay a stârnit o serie de revoltă din partea publicului român. Tânărul cântăreț care a fost ales să fredoneze o manea în timpul concertului susținut pe Arena Națională din București a fost apărat însă de multe nume celebre din showbiz.

Dana Budeanu și Babasha / foto: Colaj Click!
Dana Budeanu și Babasha / foto: Colaj Click!

Dana Budeanu și Bursucu se numără printre cele mai recente vedete din România care au venit în susținerea cântărețului. Pe conturile lor personale, au postat mesaje de susținere la adresa lui Babasha. 

Dana Budeanu: „Dansați toate mizeriile!”

Dana Budeanu nu a putut trece cu vederea valul de hate îndreptat către Babasha și a decis să reacționeze. Așa cum deja ne-a obișnuit, într-un stil tranșant, creatoarea de modă a transmis următorul mesaj: 

„Jos labele de pe Babasha! Dansați toate mizeriile până jos nobililor și vi s-a pus pe ăsta mic. Vi se droghează copiii prin boscheți și vă pute muzica!” - a transmis Dana Budeanu, printr-o postare în social media. 

Dana Budeanu, despre Babasha / foto: Captură TikTok
Dana Budeanu, despre Babasha / foto: Captură TikTok

Bursucu, un alt sprijin pentru Babasha 

„Bună seara! De obicei nu prea-mi place mie să-mi dau cu părerea pentru că nu sunt părelolog, dar vreau să punctez un singur lucru referitor la ce s-a întâmplat aseară, pe Național Arena, la concertul celor de la Coldplay. 

Babasha - eu nu am știut cine este Babasha, până aseară, respectiv azi, când tot TikTok-ul, tot Instagram-ul a explodat. Și vreau să-ți spun ție, Babasha, sper ca acest mesaj să ajungă la tine: bucură-te de tot ceea ce în momentul ăsta ți se întâmplă. Nu există om în România în momentul ăsta care să nu știe cine este Babasha, și încă o dată se dovedește că publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă. Poate te-ai fi chinuit să scoți o sută de piese și n-ai fi avut succes, de data asta te știu toți românii, așa că profită de momentul ăsta, scoate piese mișto și dă-i înainte!” - a fost mesajul transmis recent de Bursucu, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net