Dana Budeanu, mesaj pentru Gabriela Firea. Ce fel de prietenie există, de fapt, între cele două

Românii vor fi în scurt timp chemați la urme pentru a-și alege viitorii primari. În București marea luptă electorală se dă între Gabriela Firea, cea care se afla la cârma conducerii atunci când Nicușor Dan, actualul edil, a preluat funcția de primar. Dana Budeanu și-a ales deja candidatul pe care îl susține. 

Dana Budeanu și Gabriela Firea / foto: Colaj Click! (Social media)
Dana Budeanu și Gabriela Firea / foto: Colaj Click! (Social media)

Gabriela Firea nu beneficiază doar de susținerea Danei Budeanu, ci și a lui Ilie Năstase, legenda tenisului mondial. Recent, acesta a postat un mesaj în social media în care anunță faptul că își dorește ca Gabriela Firea să revină în funcția de primar al Bucureștiului. 

Dana Budeanu și Ilie Năstase, susținătorii Gabrielei Firea

Ilie Năstase și-a exprimat susținerea față de candidatul PSD Gabriela Cristea. A transmis următorul mesaj:

„Știu că se apropie alegerile la Primăria Capitalei. Am făcut și eu treaba asta cu mulți ani în urmă. O susțin pe doamna Firea pentru că dânsa a mai fost la primărie, știe ce face. Nu a terminat proiectele pe care trebuia să le termine și o să le termine acum. Îi doresc mult succes și baftă!”, este mesajul video postat pe social media.

După puțin timp, postarea cu pricina a fost preluată de Dana Budeanu, care a făcut următoarea precizare: „Normal”, semn că acest cuvânt vine în susținerea candidaturii Gabrielei Firea. 

Dana Budeanu, despre stilul vestimentar al Gabrielei Firea 

Cu toate că le leagă o frumoasă prietenie, Gabriela Firea nu a reprezentat excepția de la regulă și i-a analizat ținutele. Criticul de modă ajunsese la concluzia că alegerile vestimentare sunt „conservatoare” și „pe gustul soțului ei”. 

„Cu Gabriela Firea am discutat o singură dată despre vestimentație și nu ne-am înțeles deloc pentru că ea este extrem de conservatoare. Este la extrema cealaltă de mine. Nu am avut cum să sparg acest perete. Ar fi contat mult pentru ea dacă m-ar fi lăsat să fac asta. Azi poate că îmi dă dreptate pentru că felul în care se îmbracă sau își face părul astăzi nu mai e la fel perceput”, a spus Dana Budeanu, în emisiunea sa de pe YouTube.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place. Abordările ei vestimentare sunt conservatoare, sunt și pe gustul soțului. Soțul are influență majoră asupra ei. Influenţa cu care eu nu sunt de acord. Uite ca am zis si asta… Ea ar putea să arate mult mai mișto. Eu aş face nişte schimbări. Oricum, a evoluat mult… Cred că ea poate purta multe combinații îndrăznețe, trebuie să renunțe la blocaje și să nu mai țină cont de părerea celorlalți”, a mai spus Dana Budeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net