Imagini nemaivăzute din casa Danei Budeanu. Cum arată locuința vedetei. FOTO

Ultima actualizare:

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale femei din showbiz-ul românesc, continuă să stârnească interesul fanilor referitor la detalii personale. Dacă până acum atenția a fost îndreptată către diverse curiozități despre viața privată, acum mulți au rămas fascinați de interiorul locuinței creatoarei de modă. 

Dana Budeanu / foto: Social media
Dana Budeanu / foto: Social media

Vedeta a decis să împărtășească câteva imagini din casa în care își duce traiul alături de cele două fiice din fosta căsnicie cu Radu Budeanu. Vedeta dă din nou dovadă de rafinament și eleganță prin maniera în care și-a decorat locuința. 

Imagini din casa Danei Budeanu 

Prin intermediul imaginilor publicate în ultima vreme în mediul online, Dana Budeanu a permis ca cei de acasă să observe mici colțuri din locuința ei. Domină atmosfera de bun gust, presărată cu o tușă personală. Nuanțele predominante de alb și pământiu conturează o atmosferă relaxantă și liniștitoare. Pe masa din sufragerie vedeta a ales să amplaseze cristale și flori albe. De asemenea, nu lipsesc sfeșnicele din cristal și tacâmurile din argint. 

Motivul pentru care vedeta nu și-a schimbat numele de familie 

Dana și Radu Budeanu au format un cuplu vreme de ani de zile. Cei doi au devenit părinții unor fetițe gemene, care după separare au rămas în grija mamei lor. Una dintre curiozitățile referitoare la creatoarea de modă a avut legătură cu motivul pentru care, după divorț, nu a renunțat la numele Budeanu. 

Acum ceva vreme, în cadrul podcastului „Față în față cu Ion Cristoiu”, vedeta a primit următoarea întrebare: 

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, s-a adresat Ion Cristoiu.

La rândul ei, așa cum ne-a obișnuit, Dana Budeanu a oferit un răspuns: 

  „Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a explicat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net