Dana Budeanu, mai sinceră ca niciodată! Toată lumea o consideră rea și arogantă, dar acum a lămurit situația: „N-aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Aproape că nicio influenceriță din România nu a reușit să abordeze toate categoriile de public și toate generațiile, să aibă aderență atât la bărbați, cât și la femei, până la apariția Danei Budeanu în serialul numit „Verdict”.

Dana Budeanu
Dana Budeanu

Creatoarea de modă a fost dur criticată în rândul românilor, începând de la elevi și până la cei ce activează în sediile insituțiilor publice, motivul fiind aroganța și concepțiile sale. Cu toate acestea, Dana Budeanu s-a ținut tare și a continuat să pozeze în femeia „războinică”. Acum, însă, vedeta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după ce a explicat că, de fapt, în spatele măștii pe care o poartă, se ascunde o fire extrem de sensibilă.

Dana Budeanu: „Sunt sensibilă și fină”

Dana Budeanu se numără printre celebritățile din România care au reușit să aibă cel mai mare impact asupra poporului român. Creatoarea de modă a stârnit de-a lungul timpului mai multe valuri de reacții negative din partea celor care o urmăresc, însă asta nu a determinat-o să se oprească din ceea ce face.

 Deși a fost aspru criticată pentru subiectele pe care le abordează în serialul numit „Verdict”, regăsit pe canalul ei de YouTube, dar și pentru opiniile sale legate de politică, exprimate pe conturile de socializare, Dana Budeanu a ignorat gurile rele. Totuși, acum, creatoarea de modă a dezvăluit că are și o latură neștiută. Printr-un mesaj pe care l-a postat în mediul online, Dana Budeanu a reușit să își uimească fanii.

„Sunt nervoasă și par rea. În fond, sunt foarte bună. Dacă nu eram atât de bună, n-aș suferi pentru atâtea lucruri care nu mă privesc în niciun fel. „Bună” nu e cuvântul propriu, eu nu sunt bună, sunt sensibilă...sensibilă și fină. Ar trebui un cuvânt nou care să le includă pe amândouă”, a fost mesajul pe care l-a transmis Dana Budeanu, în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net