Care este, de fapt, motivul pentru care Dana Budeanu nu poartă niciodată ruj pe buze. „Ca să știți și asta”

Este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, dar și una dintre vedetele care nu se sfiesc niciodată să spună ce gândește. Dana Budeanu este foarte atentă la imaginea ei și mereu are grijă cum se îmbracă și cum se aranjează, însă fanii au observat că nu poartă niciodată ruj pe buze. Invitată în cadrul podcast-ului „Femeia ești tu!”, cu Damian Drăghici, creatoarea de modă a dezvăluit care este, de fapt, motivul.

De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze / foto: arhiva Click!
De ce Dana Budeanu nu are niciodată ruj pe buze / foto: arhiva Click!

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, „Femeia ești tu!”, un podcast real despre tot ce înseamnă femeia, unde creatoarea de modă a oferit lecții despre feminitate, menționând, printre altele, că este împotriva operațiilor estetice, mai ales cele exagerate, care au tendința de a schimba complet înfățișarea persoanei respective.

De asemenea, deși este cunoscută pentru faptul că este foarte atentă la imaginea ei și mereu are grijă cum se îmbracă și cum se aranjează, fanii au observat că nu poartă niciodată ruj pe buze, iar Dana Budeanu a ținut să spună care este, de fapt, motivul. Ea a menționat, însă, că le apreciază pe femeile care sunt aranjate tot timpul și nu uită să se dea cu ruj.

Dana Budeanu: „Ca să știți și asta”

Designerul a recunoscut că nu are buze, fiind foarte subțiri, nu vede rostul de a se da cu ruj, dar și că nu știe să se dea și nici nu are de gând să o facă pe viitor. Totodată, vorbește destul de mult, astfel că acesta nu ar fi rezistat foarte mult timp pe buzele ei:

„Eu nu sunt rujată niciodată, pentru că nu știu să mă dau, ca să știți și asta. Nici nu am buze. Folosind foarte mult gura, dacă aș fi avut și ruj…”, a spus creatoarea de modă, în cadrul podcast-ului „Femeia ești tu!”, cu Damian Drăghici.

Dana Budeanu se mândrește cu faptul că este naturală și că nu a făcut schimbări la nivelul feței, criticându-le pe divele din România care au ales să-și facă operații estetice, unele dintre ele nereușite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net