Dana Budeanu dă de pământ cu vedetele care vorbesc despre cancerul lui Kate Middleton: „Tăceți dracu, sărăciilor!”

Ultima actualizare:

Dana Budeanu este cunoscută pentru faptul că nu se poate abține de la comentarii atunci când găsește un subiect interesant și nu ezită niciodată să își spună părerea. Este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, dar și una dintre cele mai vocale și „tăioase” vedete, fiind foarte directă. Iată că, de această dată, creatoarea de modă a ținut să se ia de români! Mai exact, criticul a fost deranjat de faptul că mulți români își permit să își dea cu părerea despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, după vestea acesteia că suferă de cancer.

 Dana Budeanuv le-a transmis un mesaj românilor / foto: arhiva Click!
Dana Budeanuv le-a transmis un mesaj românilor / foto: arhiva Click!

Dana Budeanu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România, dar și una dintre cele mai vocale și „tăioase” vedete. Ea nu se sfiește și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia. Ei bine, creatoarea de modă se pare că lovește din nou. După ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer și că a început chimioterapia preventivă, tot mai mulți români au început să comenteze despre subiect, lucru care a deranjat-o pe vedetă.

Designerul nu înțelege cum aceștia își permit să își dea cu părerea despre soția Prințului William, deși mulți nu au nicio pregătire în acest sens, și a ținut să le transmită un mesaj, recomandându-le să se abțină de la comentarii.

„Tăceți, sărăciilor!”

„Gataaa, există părere în România pe Kate! Tăceți, sărăciilor! Vedeți că mergeți cu șobolanii pe străzi. Vă freacă de Kate!”, le-a transmis Dana Budeanu românilor, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina ei personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vineri, 22 martie, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer și a început ședințele de chimioterapie, la recomandarea medicilor din Marea Britanie. Ea nu a oferit, însă, detalii despre tipul sau stadiul cancerului și nici nu a împărtășit planul specific de tratament.

Vestea a şocat întreaga lume. Soția Prințului William a mărturisit că ultimele două luni au fost „incredibil de dificile pentru întreaga familie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net