Dana Budeanu i-a lăsat pe toți mască! Cum a apărut în târgul fermierilor români

Dana Budeanu (44 de ani) a fost și continuă să fie una dintre cele mai mari susținătoare ale fermierilor români și produselor românești, gustoase și sănătoase. Nu ratează niciun târg de profil din București, iar cel mai recent a avut-o pe creatoarea de modă drept vizitator. 

În social media, Dana Budeanu a împărțit cu fanii imagini cu fermierii veniți la târgul organizat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale. Nu a putut fi trecută cu vederea ținuta ei, care a fost una extravagantă. 

Dana Budeanu, ținută atrăgătoare la târgul fermierilor români 

Vedeta și-a arătat dintotdeauna admirația oferită fermierilor români care muncesc din greu și speră ca într-o zi produsele lor să fie apreciate la adevărata lor valoarea de cât mai mulți români. Până acum, Dana Budeanu este singura vedetă care îi sprijină și le promovează munca. 

Recent, vedeta s-a alăturat producătorilor români veniți din mai multe colțuri ale țării. Nu s-a afișat oricum, ci într-o ținută de zile mari, așa cum deja ne-a obișnuit.

Creatoarea de modă a purtat o geacă scurtă, cu imprimeu milităresc, pantaloni deschiși la culoare și cizme negre până la genunchi, un șal care pare a fi din blană naturală și o geantă Fendi, în valoare de 3.200 de euro.

„E iar sărbătoare în curte la Agricultură! Fermierii mei iubiți, cu mâinile lor de sfinți, s-au adunat să vă arate România. Le știu toate poveștile și le iubesc pe fiecare.

M-am oprit cum am intrat la renumitul nostru rege al ciolanului, cu ale lui delicii din carne de mangalița, unde era o coadă până afară, de oameni frumoși rămași cu gustul târgului de ziua națională și veniți de dor”, a mărturisit Dana Budeanu, pe o rețea de socializare.

Vedeta, plăcut impresionată și de copiii fermierilor 

Dana Budeanu nu a putut trece cu vederea efortul pe care copiii ferimierilor români îl dedică pentru a-și ajuta părinții la diverse munci.

„Nu îi uit pe copiii care fac minuni din alunele noastre și le transformă în creme cu ciocolată și miere. Niște tineri fericiți de fiecare rod. Mereu îi caut pe minunile de oameni de la ‘Din drag de Bucovina, Direcția de Agricultură Județeană nr 1 din România, unde m-am lipit de frumosul cu barbă cu dulciuri 100% naturale, fără zahăr, făcute de el și soția lui.

De copilul minunat care frământa cozonaci împreună cu mama lui, care mi-a vorbit despre ei cu tot suflteul, de untul de casă, de cel mai fermier pe vechi' de la Mirvalact, care mi-a povestit că el are școală, căci pe vremuri făceai școli ca să lucrezi pământul și animalele… până la premianții de la Topoloveni, familia Bârsan și iaurtul lor de oaie, șefii la brânză de la Sibiu și nu am plecat fără usturoiul nostru minune, cunoscut în toată țară și sădit din mâinile unei minuni de om, în urma programului inițiat de ministrul sufletului meu, Petre Daea”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net