Dana Budeanu dă de pământ cu Andreea Marin: „Nu mai minți”. De la ce a pornit totul?

Dana Budeanu crează din nou controversă în mediul online, după ce vedeta a postat un mesaj cu subînțeles la adresa unei vedete de la noi, care în ultima vreme a vorbit mult despre dieta care a ajutat-o să slăbească, mulți întrebându-se dacă este vorba de Andreea Marin, după cum lasă de înțeles creatoarea de modă. 

Dana Budeanu și Andreea Marin / foto: colaj Click!
Dana Budeanu și Andreea Marin / foto: colaj Click!

Vedeta a postat pe Instagram un mesaj prin care se arată sătulă de aparițiile dese din ultima vreme ale unei vedete care a tot vorbit pe marginea dietelor și sportului. Tindem să credem că cea la care s-a referit este nimeni-alta decât Andreea Marin, așa cum Dana Budeanu a lăsat de înțeles prin folosirea adjectivului „zână”, care este totodată pseudonimul cu care a rămas Andreea Marin, de pe vremea când prezenta „Surprize! Surprize!”

Dana Budeanu, atac la adresa Andreei Marin?

Cunoaștem deja franchețea cu care Dana Budeanu spune lucrurilor pe nume și tranșează orice subiect, oricât de controversat ar fi el. De asemenea, continuă să ia în vizor anumite vedete din showbiz, atunci când săvârșesc câte o acțiune care nu este privită cu ochi buni de designer. 

Dana Budeanu a postat pe Instagram o fotografie cu următorul mesaj: „Zâna v-a spart cu dietele și pilatesele! Nu mai minți! Ozămpic”, a fost mesajul ironic scris de Dana Budeanu la adresa unei vedete, cel mai probabil Andreea Marin, așa cum a lăsat loc de interpretat. 

Fotografia postată de Dana Budeanu pe Instagram
Fotografia postată de Dana Budeanu pe Instagram

Andreea Marin a slăbit 17 kilograme 

Vedeta de televiziune a atins performanța de a topi kilogramele în plus (17), reușind astfel să revină la silueta din liceu. Andreea Marin a explicat ce anume a ajutat-o în procesul de slăbire: 

„Dietă sănătoasă – baza – și, de două ori pe săptămână, tratamente corporale de întreținere cu terapeuta Carmen Barcan, care e minunată, o vedeți săptămânal la PRO TV.

Abia după ce am slăbit mai mult am reintrodus și sportul pentru întreținere și flexibilitate, căci nu mișcarea m-a ajutat să scad în greutate, însă fac Pilates de două ori pe săptămână cu regularitate, pentru că îmi ajută sănătatea, în primul rând”, a declarat moderatoarea pentru Viva!.

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net