Andreea Marin a răbufnit! Ce replică i-a oferit „zâna” unei fane care i-a spus că i s-a lăsat pielea pe față, după ce a slăbit 17 kilograme

La aproape 50 de ani, Andreea Marin sfidează trecerea timpului așa cum nu se putea mai bine. Fosta „Zână a Surprizelor” a reușit să slăbească un număr formidabil de kilograme - 17, mai exact, ceea ce a ajutat-o să-și recapete vechea siluetă. Totuși, fanii sunt de părere că a slăbit brusc și pielea de pe față și-a pierdut din elasticitate, iar replica vedetei la o astfel de remarcă nu a întârziat să apară. 

Andreea Marin a slăbit 17 kilograme / foto: captură tv
Andreea Marin a slăbit 17 kilograme / foto: captură tv

Activă tot mai mult în social media, Andreea Marin creează zilnic conținut de calitate pe care îl livrează fanilor săi. Recent, aceasta a postat o fotografie pe Instagram, care ulterior a devenit subiectul unei mari controverse: pielea care își pierde elasticitatea în urma pierderii unui număr mare de kilograme la o vârstă înaintată. 

Andreea Marin, criticată pentru felul în care arată după ce a slăbit 17 kilograme 

Vedeta nu are parte doar de inimioare și comentarii pozitive din partea fanilor, căci mereu există un cârcotaș care consideră că are ceva diferit de spus. Așa s-a întâmplat și în cazul Andreei Marin, căreia i s-a reproșat că a slăbit la o vârstă prea înaintată, și astfel pielea de pe față, gât și decolteu și-a pierdut din elasticitate. 

„Din păcate, atunci când slăbești la o vârstă mai înaintată, nu se vede prea bine la față. Pielea nu mai este elastică și apare efectul de piele căzută”, a fost comentariul lăsat de o fană, căreia vedeta i-a oferit un răspuns: 

„Nu e adevărat. Doar dacă nu știi cum să faci lucrurile bine și slăbești prea mult în timp scurt. Nu e cazul meu”.

Postarea respectivă de pe Instagramul Andreei Marin
Postarea respectivă de pe Instagramul Andreei Marin

Cum a reușit vedeta TV să slăbească 

Foarte multe discuții și curiozități s-au iscat pe marginea dietei urmate de Andreea Marin, care a slăbit 17 kilograme. Vedeta a explicat ce a fost de ajutor în cazul ei pentru a slăbi într-un mod cât mai sănătos:

Eu nu am slăbit pe considerente estetice, este doar o urmare firească a dorinței mele de a-mi restabili echilibrul în privința sănătății", a mărturisit Andreea Marin în interviu  

Vedeta a mărturisit că dacă va mai slăbi cel puțin 3 kilograme se va opri. Și cum silueta ei a devenit trasă ca prin inel, Andreea Marin a luat decizia de a-și ajusta garderoba, colaborând cu creatoarea de modă Eli Lăslean, pentru a-i modifica rochiile. 

Mai am puțin și ajung la măsurile din liceu”, a mai spus aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net