Andreea Marin a dat vestea cea mare despre Violeta! Fiica ei a făcut-o tare fericită: „Sunt ultimele zile...”

Andreea Marin se poate declara o mamă fericită și împlinită de modul frumos în care s-a dezvoltat Violeta, fiica pe care o are din fosta căsnicie cu Ștefan Bănică Jr. Adolescenta de 16 ani de zile este implicată într-un proiect dezvoltat de liceeni, la nivel național, iar în perioada următoare va avea parte o conferință în care va participa și Violeta Marin.

Andreea Marin și Violeta / foto: social media
Andreea Marin și Violeta / foto: social media

Recent, pe Instagramul Andreei Marin a apărut o postarea referitoare strict la fiica sa. Vedeta a vorbit despre noua realizare a fiicei sale pe plan educațional. 

Andreea Marin, mândră de realizările fiicei sale! 

Fosta zână a surprizelor vorbește fără ezitare despre Violeta, modul în care s-a format ca adolescentă, planurile și realizările pe care le are. Andreea Marin a anunțat participarea fiicei sale în cadrul unei conferințe internaționale pentru liceeni:

„De mai bine de jumătate de an, zi de zi, o văd pe fiica mea implicată profund într-un proiect în care crede cu toată ființa, se luptă pentru fiecare pas spre împlinirea lui, caută soluții alături de colegii ei la fel de entuziaști din echipa de organizare pentru ca acest vis să devină realitate la București.

Anul trecut, ea a participat la Berlin la un amplu eveniment similar, însă acum ediția ce se apropie, numită FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations), are ambiții mari la noi acasă, ea va începe pe 17 februarie și va dura 5 zile, fiind găzduită în mare parte la Palatul Parlamentului, precum și la sediul @isb.romania . E vorba despre o conferință internațională pentru liceeni, clădită în totalitate de elevi pentru elevi, ei se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță mondială, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Invitați cu putere de decizie în societate le sunt oaspeți în conferință împărtășind experiențele lor, iar în cele 5 zile împreună adolescenții simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile în limba engleză sunt extrem de serioase și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților tinere și agere, subiecte fierbinți ce-şi caută răspunsuri, atingând domenii precum diplomația sau drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați din țară și de peste hotare, tineri cu înclinații, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine.

Dragi tineri, dragi părinți, sunt ultimele zile în care se mai pot face înscrieri prin simpla accesare a site-ului www.fdrmun.org, mai exact pe pagina apply.fdrmun.org .🌍 E o șansă unică pentru tineri și misiunea evenimentului e aceea de a ajuta elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali mai activi, responsabili și bine informați.

Recunoscut la nivel internațional pentru excelențǎ, evenimentul se distinge prin accentul său pe valori, educație, acuratețea discursului și colaborare. “Căutăm să dăm putere delegaților noștri să devină oratori încrezători, scriitori elocvenți, oameni deschiși colaborării și cu un spirit critic eficient, constructiv, viitori lideri cu gândire globală. FDRMUN este mai mult decât o simplă conferință; este o platformă pentru creșterea intelectuală și schimbul cultural”, a scris Andreea Marin, pe Instagramul ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net