Cel mai longeviv primar din România. A câștigat 8 mandate consecutive și urmează să candideze din nou

Este în funcție din 1989, încă de la Revoluție, a câștigat un mandat la alegerile locale din anul 2020 și va candida în iunie pentru un nou mandat în fruntea localității. Gheorghiţă Boţârcă este în prezent cel mai longeviv primar de oraș din România.

Gherghiță Boțârcă este cel mai longeviv primar din România / foto: arhiva Click!
Gherghiță Boțârcă este cel mai longeviv primar din România / foto: arhiva Click!

Gheorghiță Boțârcă se află la conducerea administrației din Topoloveni din 1989, încă de la Revoluție. El a fost desemnat pentru a opta oară la rând primar al oraşului Topoloveni, în urma alegerilor din 27 septembrie 2020, și va candida și anul acesta în iunie pentru un nou mandat în fruntea localității. Întrebat în cadrul unui interviu de ce dorește să obțină cel de-al nouălea mandat de primar al orașului, acesta a spus:

„Am o comunicare deosebită cu oamenii, cu zâmbetul pe buze”

„Candidaturile sunt periodice şi au două elemente motivaţionale. Unul ca apartenenţă politică, şi nu m-am dezis niciodată (n.r. de PSD) şi al doilea- munca pe care am făcut-o până acum, dar şi nivelul de satisfacţie a cetăţenilor, aprecierea din partea oamenilor. Faptul că am o comunicare deosebită cu oamenii, cu zâmbetul pe buze. Este elementul de satisfacţie în localitate: de unde am plecat şi unde suntem astăzi, pentru că este la superlativ. Se vede. Încrederea oamenilor mă determină să candidez din nou. Şi nu mă forţează nimeni. Mai repede m-ar forţa familia sau m-aş forţa eu să-mi văd de treabă”, a declarat Gheorghiță Boțârcă, potrivit interespublic.ro.

De asemenea, se pare că primarul are și regrete: „Două. Unul este legat de un proiect frumos pe care îl iniţiasem în 2004, cu acea Clinică de organe transgenice de la porc la om. Au picat toate lucrurile pentru ferma pe care trebuia s-o facem în Topoloveni, deşi obţinuserăm acordurile, inclusiv acordul Sinodului, al bisericii”, a mai adăugat cel mai longeviv primar din România.

Gheorghiţă Boţârcă consideră că cel mai important lucru în viaţă este familia: „Familia. Este celula de bază a societăţii, indiferent ce ai face, indiferent unde te-ai duce”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net