Irina Loghin, pensie specială. Ce sumă colosală încasează artista după un mandat de parlamentar

La aproape 85 de ani, Irina Loghin se bucură de viață și are o agendă extrem de încărcată. Este solicitată la o mulțime de concerte, spectacole și evenimente private, iar pe lângă banii pe care îi câștigă din asta, artista de bucură de o pensie mare, datorită scurtei sale perioade în politică. 

Irina Loghin împlinește 85 de ani Foto: Facebook
Irina Loghin împlinește 85 de ani Foto: Facebook

Pensie între 6.000 și 7.000 lei pentru Irina Loghin

Anii petrecuți ca parlamentar i-au adus Irinei Loghin un venit în plus, mai exact o pensie specială de câteva mii de lei pe lună. Cântăreața primește, lunar, o pensie cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei.

În 2004, potrivit declarației de avere, Irina Loghin avea o casă dobândită în anul 1979, de 110 metri pătrați, a cărei valoare de impozitare era de 400 000 de euro. Mai avea încă o casă a cărei valoare era de 200.000 de euro. În 2009, după ce i s-a încheiat mandatul, Irina Loghin declara că deține o casă de locuit, construcție proprie, dar și o altă casă pe care a cumpărat-o alături de partenerul ei de viață. De asemenea, a menționat și trei autoturisme, scrie ego.ro

Potrivit informațiilor apărute în presă, în anul 2002, Irina Loghin a cumpărat o vilă în Băneasa care a costat 350.000 de dolari. Pentru a o putea achiziționa artista a dat spre vânzare o altă casă și a făcut și un credit de 100.000 de euro.

Ce tarif are Irina Loghin la evenimente 

Irina Loghin are un succes imens și se numără printre favoriții spectatorilor și în 2024. „Are și un onorariu bun, în jur 2.000 de euro pentru un recital, la nunți. Dar merită, căci, de banii aceștia, Irina Loghin spune și bancuri, știe cu zecile! Lumea se simte bine și o cheamă mereu, este o artistă care și-a păstrat fanii, fiind prezentă și în online, pe conturile sociale, unde postează și momente frumoase din viața de familie”, a declarat un organizator de evenimente, pentru Playtech.

Același organizator de evenimente a dezvăluit și faptul că artistei nu-i place să doramă în hoteluri și, deși are cameră rezervată, preferă ca, după spectacol, să plece acasă.

Care este secretul frumuseții Irinei Loghin 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit că are un ritual pentru îngrijirea feței și folosește un ingredient pe care majoritatea îl avem în bucătărie, dar îl utilizăm la gătit. Uleiul de măsline spune Irina Loghin că este secretul frumuseții sale. Cu el, artista își face un demachiant potrivit tenului ei.

Pentru curățarea feței și pentru demachiere, Irina Loghin spune că amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a aplica ușor pe ten. În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, neapărat adus de la țară, precizează ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net