Dana Budeanu, atac la adresa Biancăi Drăgușanu și a Adelinei Pestrițu! „Când nu mai ai ce face...”

Înainte îi măreau, acum îi micșorează. Sânii divelor siliconate au intrat la apă în ultima vreme. Adelina Pestrițu și-a scos recent silicoanele, iar Simona Trașcă și Bianca Drăgușanu au decis și ele să-și micșoreze sânii, operați de nenumărate ori. Dana Budeanu a fost pe fază ca de obicei și a comentat acid la adresa siliconatele din showbiz. 

E la modă, mai nou, să-ți micșorezi sânii! Dacă în urmă cu câțiva ani, toate divele din showbiz se operau pe capete și cereau implanturi uriașe, acum, ca prin minune, ori le scot, ori le micșorează. 

Adelina Pestrițu a anunțat că a suferit, zilele acestea, o nouă intervenție la sâni. Bruneta și-a scos implanturile și a făcut și o reconstrucție la nivelul sânilor. 

Simona Trașcă s-a operat și ea la sâni, recent, și și-a înlocuit implanturile cu unele mult mai mici. De la 560 de ml, blonda a ajuns la 450 de ml. 

Nu în cele din urmă, Bianca Drăgușanu a anunțat și ea că are de gând să-și micșoreze sânii, ceea ce a făcut pe întreaga lume să se întrebe dacă divele nu vor să dea naștere unui nou trend. 

Dana Budeanu: „ Nu e o fentă, ar vrea ele să fie ca surorile Kardashian”

Invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România Tv, Dana Budeanu a comentat acid această decizie controversată a vedetelor de a-și micșora sânii, peste noapte. 

„Se întâmplă la același doctor? Dacă pornesc 10 deodată și se duc la același doctor înseamnă ceva. E bine pentru sănătate să le schimbi la 10 ani, nu e bine să stai 20 de ani cu ele.

E plastic, nu?! Dacă nu e fenta cu același doctor, a doua fentă este că trebuie să existe știri. E o știre, să vedem cum și le-a pus, cât de mici sunt, o să povestească, cum s-a recuperat, ce exerciții trebuie să facă, cum îți revii, etc, 60.000 de euro. Simplu!

Toate aceste vedete trăiesc tot în ochii publicului, dacă nu mai ai ce face, scoți sânii și pun alții. Mă rad în cap, mă fac blondă, ele trebuie să inventeze tot timpul ceva.

Eu asta cred, eu nu am auzit că e o modă. Este un subiect care ține aceste vedete în prim plan. Fanele se duc și fac și ele același lucru, există multe vedete în străinătate.

Se mărită și divorțează pe bandă rulantă ca să facă bani, vorbim de Kardashian. Tu știi cât ar da vedetele de la noi să țină un show pentru public? Pentru că noi nu suntem în America. Și pentru că industria nu este dezvoltată într-o astfel de manieră”, a spus Dana Budeanu, la România TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net