Bădălău s-a împăcat cu Bianca! Ce gest a făcut afaceristul ca s-o recucerească și ce zice blonda? „Viața mea personală…”

#Exclusiv Click!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, din nou, un cuplu. În luna iubirii, Bianca i-a mai dat o șansă afaceristului din Bolintin Vale. Cum i-a înmuiat Bădălău inima Biancăi? Prin gesturi romantice, evident!

A ieșit, din nou soarele, pe strada Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău. După ce anunțase despărțirea în direct la TV, Gabi Bădălău a reușit să o facă pe Bianca să revină la sentimente mai bune în ceea ce-l privește. 

Diva se supărase foc pentru că iubitul ei nu-i fusese alături în plină suferință, după liftingul facial la care a recurs la începutul anului. 

Atunci singurul bărbat care i-a fost alături în clipele grele Biancăi fusese medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Bădălău a scos-o la un shopping de împăcare pe Bianca! A postat o imagine cu ei doi pe Internet

Inițial, Gabi Bădălău a avut o mică criză de gelozie la adresa ductorașului arătos, asta până când Bianca l-a liniștit, dezvăluind pe Internet că între ea și medicul Auday Al-Ahmed este doar o relație profesională strânsă.

Atunci, Gabi a reluat atacul la Bianca și a făcut orice ca s-o recucerească. Cu o seară înainte declara la tv că s-au despărțit, iar a doua zi afaceristul o scoatea pe Bianca la o ședință de shopping de împăcare, în galeria unui hotel de lux din București. 

Eforturile afaceristului din Bolintin Vale au fost încununate de succes după ziua petrecută cu Bianca la shopping, semn că diva a fost mulțumită de atenția acordată de iubitul ei. 

Duminică seară, în miez de noapte, afaceristul a postat fericit pe contul lui de socializare o fotografie de cuplu alături de Bianca Drăgușanu, confirmând astfel dulcea împăcare.

Bianca Drăgușanu : „E viața mea personală …”

Contactată de Click!, Bianca nu a vrut, însă, să facă nici o declarație de marginea subiectului. 

„Viața mea personală nu o discut. După cum bine ați văzut, eu n-am declarat nimic despre viața mea personală de mai bine de doi ani”, ne-a spus Bianca, care preferă să-și lase, mai nou, iubitul să vorbească și în numele ei. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de trei ani de zile. Cei doi au o relație tumultuoasă presărată cu multe despărțiți și împăcări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net