Bianca Drăgușanu i-a declarat război Claudiei Pătrășcanu: „Perversitate...”. Cum i-a răspuns artista: „Curăță-te de ură”

Claudia Pătrășcanu trăiește un chin de când a decis să divorțeze de Gabi Bădălau, bărbatul cu care are doi copii și care este, în prezent, iubitul Biancăi Drăgușanu. Se pere că cele două femei au ceva de împărțit și pare că se ceartă prin intermediul rețelelor de socializare.

Cele două se ceartă prin intermediul rețelelor de socializare / foto: Colaj Instagram
Cele două se ceartă prin intermediul rețelelor de socializare / foto: Colaj Instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut împreună în urmă cu câteva zile, după ce au dat de înțeles că nu mai formează un cuplu. Cei doi au luat și masa împreună, dar au mers și la cumpărături. Deja o țară întreagă știe că cei doi s-au tot despărțit și s-au tot împăcat, având o relație destul de controversată.

Bărbatul nu este în relații bune nici cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu, cu care are doi copii. Motivul divorțului dintre cei doi fiind faptul că afaceristul ar fi înșelat-o cu o domnișoară de oraș. Cum Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, pare că între cele două femei a luat naștere un conflict. Mai mult, își transmit înțepături pe rețelele de socializare.

Se atacă cele două pe rețelele de socializare?

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, diva a publicat un mesaj: „Diavolul poate cita din Biblie în scopuri personale. #perversitate”, este mesajul Biancăi Drăgușanu, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

O oră mai târziu, se pare că și Claudia Pătrășcanu a ținut să transmită câteva cuvinte. Fosta soție a lui Gabi Bădălau, a scris, la rândul său, pe pagina sa oficială de Instagram, tot la secțiunea InstaStory: „Știi ce: Îndreaptă-te către Athos... către Dumnezeu! Eu te las în mâinile Lui! Curăță-te de ură și de durere!”.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015 și s-au despărțit în 2019, motivul divorțului fiind că bărbatul ar fi înșelat-o. Ulterior, afaceristul și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, cu care acum se tot desparte și împacă. În urmă cu câteva zile, confirma despărțirea de divă, urându-i numai bine, însă, a doua zi, după ce au dat de înțeles că nu mai formează un cuplu, cei doi au fost văzuți împreună, din nou.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net