„A dat foc la casă, copiii mei erau în ea.” Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa mamei lui Bădălău

Ultima actualizare:

Claudia Pătrășcanu face mărturisiri halucinante despre fosta sa soacră. Artista trăiește un chin de 5 ani de zile de când a decis să divorțeze de Gabi Bădălau, bărbatul cu care are doi copii. Foasta soacră este cea care i-a adus în această situație, spune Claudia, care a dezvăluit fapte greu de imaginat, venite din partea unei bunici. Declarațiile vin după ce zilele trecute artista a primit jignirile complite din partea lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, chinul prin care trece cu fosta soacră
Claudia Pătrășcanu, chinul prin care trece cu fosta soacră

Claudia Pătrășcanu, chinul prin care trece cu fosta soacră

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit în 2015, însă în 2019 cei doi au ales să se despartă, mergând fiecare pe drumuri separate. Motivul divorțului dintre cei doi, ar fi fost faptul că afaceristul ar fi înșelat-o cu o domnișoară de oraș. Astfel că, după divorțul oficial, care a fost cu tam-tam, și care s-a finalizat acum câteva luni, Gabi Bădălău și-a găsit fericirea în brațele Biancăi Drăgușanu, cu care acum se tot desparte și împacă. 

Claudia însă nu are liniște. Spune despre fostul soț că nu se implică în creșterea copiilor așa cum este nevoie, că nu i-a vizitat când erau bolnavi și că nici măcar nu se sinchisește să vină fizic să îi vadă sau să vină să îi ia personal pentru a merge la el în vizită. Nu. De fiecare dată vine fosta soacră, a declarat artista într-un interviu pentru cancan.ro.

Pătrășcanu, asemenea unei leoaice, se luptă pentru bunăstarea și liniștea ei și a copiilor. A îndurat jigniri, calomnii, amenințări și umilințe peste măsură, însă cumva Dumnezeu tot îi dă putere să continue. De fiecare când merg la tatăl lor, cei mici vin total schimbați, a mai spus aceasta. Și nu ar fi de mirare, artista a declarat că bunica celor mici le-ar da antibiotice fără prescripție medicală și i-ar amenința să nu spună mamei lor. Faptele șocante însă nu se opresc aici.

„Tot ce se întâmplă între mine și Gabi este mâna acestei femei, care încă nu a reușit să taie cordonul ombilical de fiul său. O femeie care își bagă nasul în orice, care distruge vieți doar pentru că dânsa nu a trăit-o pe a ei în iubire și respect. Și atunci se ocupă să distrugă viața fiului, relația fiului cu copiii lui. Tot dânsa a dat cu pumnul în masă să ne dea afară din casă. Diferența face că eu nu mi-am părăsit niciodată copiii. Copiii îmi vin cu tot felul de stări de acolo și purtăm aceeași discuție în care o implor să nu le mai dea nimic fără voia mea.

Înainte de Crăciun, această femeie a dat foc la casa din Bolintin, copiii mei erau în casa aceea, dormeau, era ora prânzului. Copiilor le-a fost frică să-mi spună, de teamă că îi cearta și le rupe urechile.

Le spune copiilor că sunt o mamă rea, bolnavă psihic, că nu le-am dat să mănânce când erau mici, că plecam de acasă și îi lăsam. O pune și pe menajera lor să le spună asta, ca să fie mai mulți și poate mai credibili, în mintea lor. Bineînțeles că n-am să le permit să se mai joace cu mintea lor și am început să le arăt copiilor tot adevărul negru pe alb. Am impresia că, din ura ce mi-o poartă mie, nu mai țin cont de sufletul copiilor și nu mai au Dumnezeu oamenii ăștia. N-am s-o uit pe bătrâna ei soacra, cand îmi zicea: “Ce o să-ți facă ție această femeie…O să vezi!.”, a spus Claudia Pătrășcanu, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net